Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1041/naujas-budas-atsiskaityti-uz-elektra-tiesioginis-debetas/spausdinti/

Naujas būdas atsiskaityti už elektrą – tiesioginis debetas

Publikuota: 2005-04-25 12:33
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Rytų skirstomieji tinklai

Rytų skirstomieji tinklai pirmieji iš elektrą tiekiančių bendrovių pasirūpino, kaip taupyti verslininkų laiką ir pinigus. Bendrovė pasiūlė naujieną – atsiskaitymą už elektrą tiesioginio debeto būdu. Šią naujovę įmonės ir organizacijos galės išbandyti jau nuo šios dienos -- balandžio 25-osios.

Atsiskaitymu tiesioginiu debetu ypatingai turėtų susidomėti smulkios ir vidutinės įmonės bei organizacijos, kurios reguliariai atsiskaito už elektrą pagal pateiktas sąskaitas. Įmonių atstovams reikės tik deklaruoti skaitiklių rodmenis įprasta tvarka, o mokėjimo už elektrą suma automatiškai bus pervesta iš kliento banko sąskaitos į Rytų skirstomųjų tinklų banko sąskaitą.

„Tiesioginio debeto būdu atsiskaityti už elektrą siūlome smulkioms ir vidutinėms įmonėms, nes jos taip galės taupyti darbuotojų laiką ir pinigus. Mokėti tiesioginio debeto būdu už elektrą bus pigiau nei banko padalinyje grynaisiais ar pavedimu, nes dalį pavedimo išlaidų apmoka bendrovė“, – privalumus vardija Rytų skirstomųjų tinklų finansų direktorius Arvydas Zakalskis.

Įgaliotiems įmonių atstovams reikės tik vieną kartą atvykti į Rytų skirstomųjų tinklų klientų aptarnavimo skyrių, kad pasirašytų, jog sutinka naudotis tokia paslauga. Vėliau tokius sutikimus bus galima pasirašyti ir bankuose.

Rytų skirstomieji tinklai jau sudarė sutartis su SEB Vilniaus banku ir „Hansabanku“. Jeigu įmonė yra vieno iš šių bankų klientė, jau gali už elektrą atsiskaityti tiesioginio debeto būdu.

Tokį patogų atsiskaitymo būdą – kai pinigai automatiškai nuskaičiuojami nuo sąskaitos – dar šiemet galės išbandyti ir gyventojai. Nuo birželio mėnesio tiesioginio debeto būdu jie galės atsiskaityti ne tik už telekomunikacijų paslaugas, būsto paskolas ar gyvybės draudimą, bet ir už elektrą.

Pasiūlymas klientams atsiskaityti už elektrą tiesioginio debeto būdu yra dar vienas žingsnis įgyvendinant bendrovės orientacijos į klientus politiką.

AB Rytų skirstomieji tinklai aptarnauja 707 tūkst. klientų Vilniaus, Panevėžio, Alytaus ir Utenos apskrityse bei dalyje Kauno ir Marijampolės apskričių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!