Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/ivykiai/1017/118-jau-teikia-informacija-ir-apie-miestu-viesojo-transporto-tvarkarascius-ir-marsrutus/spausdinti/

118 jau teikia informaciją ir apie miestų viešojo transporto tvarkaraščius ir maršrutus

Publikuota: 2005-04-23 08:00
Tematika: Įvykiai, renginiai
Inf. šaltinis: Lietuvos telekomas, AB

Informacijos telefonu lyderė UAB „Lintel“, bendradarbiaudama su Kauno miesto savivaldybės administracija, su UAB „Panevėžio autobusų parkas“ ir su VšĮ „Klaipėdos keleivinis transportas“, telefonu 118 pradeda teikti informaciją apie šių miestų viešojo transporto tvarkaraščius ir maršrutus.

Paskambinus telefonu 118 galima sužinoti Kauno, Klaipėdos ir Panevėžio miestų viešojo transporto maršrutus bei važiavimo tvarkaraščius. Klaipėdoje ir Panevėžyje teikiama informacija apie miesto autobusų tvarkaraščius, o Kaune – miesto autobusų, troleibusų bei mikroautobusų važiavimo tvarkaraščius bei maršrutus.

Informacijos telefonu ieškantys žmonės nuo šiol gali sužinoti, kokiu maršrutu, kokiomis gatvėmis ir kuriuo laiku vyksta juos dominančios miesto viešojo transporto priemonės.

„Labai malonu pristatyti mūsų klientams šią naujovę ir tikimės, kad jau netrukus galėsime teikti tokią informaciją ir kitų šalies miestų gyventojams. Viliamės, kad informacija apie miestų keleivinį transportą bus tokia pat naudinga, kaip ir informacija apie tarpmiestinius autobusų maršrutus“, - sako Aidas Simokaitis, UAB „Lintel“ paslaugų plėtros sektoriaus vadovas.

Jau beveik metus teikiama informacija telefonu 118 apie tarpmiestinius autobusų, traukinių, keltų tvarkaraščius yra gana populiari ir naudinga skambinančiajam. Per mėnesį 118 informacinė tarnyba sulaukia apie 900 000 užklausų/ skambučių, iš kurių 10 proc. sudaro transporto tvarkaraščių informacija.

UAB „Lintel“, antrinė AB „Lietuvos telekomas“ įmonė, yra didžiausia kontaktų centrų paslaugas teikianti įmonė Lietuvoje, aptarnaujanti 16 mln. kontaktų per metus ir valdanti 4 kontaktų centrus. Bendrovė teikia klientų aptarnavimo (pagalbos, informacijos linijos, užsakymų aptarnavimo), duomenų bazių valdymo, pardavimo telefonu paslaugas, atlieka rinkos tyrimus bei viešosios nuomonės apklausas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!