Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/90666/huawei-pristato-nauja-80-w-vertikalu-belaidi-ikrovikli-su-3d-ausinimu/spausdinti/

„Huawei“ pristato naują 80 W vertikalų belaidį įkroviklį su 3D aušinimu

Publikuota: 2024-02-26 09:21
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©MoksloTaskas.lt
Inf. šaltinis: MoksloTaskas.lt

Kompanija „Huawei“ išplėtė savo įkrovimo priedų asortimentą nauju belaidžiu įkrovikliu, kuris gali tiekti iki 80 W galios. Jis veikia su dauguma „Huawei“ telefonų ir taip pat yra suderinamas su kelių paskutinių kartų „iPhone“ telefonais.

„Huawei“ pristato naują 80 W vertikalų belaidį įkroviklį su 3D aušinimu
„huaweicentral“ nuotr.

Įkroviklį bus galima įsigyti dviejų spalvų: White Sand Silver ir Obsidian Gray.

Jis turi dvigubos ritės konstrukciją, leidžiančią naudotojams įkrauti suderinamus įrenginius horizontaliai arba vertikaliai.

Įkroviklio dizainas apima 60° vizualinį pakėlimo kampą, kad įkraunant išmanųjį telefoną būtų patogiau, ir ovalų šviesai jautrų stiklinį skydelį.

Siekdama valdyti karštį įkrovimo sesijų metu, „Huawei“ integravo 3D oro aušinimo sistemą. Įkroviklio pagrinde yra 3D oro kanalai, kurie išsklaido šilumą tiek iš įkroviklio, tiek iš telefono.

Kaip papildoma saugos funkcija įkroviklyje yra įrengta pašalinių objektų aptikimo funkcija (FOD). Įdiegus šią funkciją, jei įkrovimo metu aptinkami metaliniai daiktai, pavyzdžiui, raktai ar monetos, mirksintis LED indikatorius įspėja naudotoją.

Kaip jau minėta, įkroviklis veikia su daugybe skirtingų įrenginių.

Suderinami įrenginiai:

  • Telefonai: „Huawei“ išmanieji telefonai, įskaitant „Mate 60“, „Mate 50“, „Mate 40“, P60, P50, P40 ir P30 serijas. Jis taip pat suderinamas su „iPhone“ 13, 14 ir 15 serijos įrenginiais.
  • Planšetiniai kompiuteriai: „Huawei MatePad Pro 10.8“.
  • Ausinės: „Huawei FreeBuds“, įskaitant „FreeBuds Pro“, „FreeBuds Pro 2“, „FreeBuds Pro 2+“, „FreeBuds Pro 3“, „FreeBuds 3“, „FreeBuds 4“ ir „FreeBuds 5“.
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!