Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/87481/xiaomi-pristate-talpia-isorine-baterija/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė talpią išorinę bateriją

Publikuota: 2023-06-06 09:22
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos technologijų milžinė „Xiaomi“ kuria pačius įvairiausius produktus. Daugelis mūsų puikiai žino šios bendrovės gaminamus išmaniuosius telefonus, laikrodžius, televizorius ar elektrinius paspirtukus. Kompanija savo asortimente turi gausybę įvairiausių prietaisų.

„Xiaomi“ pristatė talpią išorinę bateriją

„Xiaomi“ neseniai pristatė „Xiaomi 10 000 mAh Pocket Edition Power Bank“ su patogiu integruotu USB-C 22,5 W dvikrypčiu greito įkrovimo laidu. Ši išorinė baterija, kurią bus galima įsigyti už maždaug 17 eurų, yra praktiškas sprendimas kasdieniams energijos poreikiams patenkinti.

Dėl integruoto kabelio su šia išorine baterija nereikia nešiotis papildomo laido, todėl ji yra ypač patogi „Android“ įrenginių vartotojams. Ji užtikrina paprastą įkrovimą kelyje.

Remiantis oficialiomis specifikacijomis, „Xiaomi 10 000mAh Pocket Edition Power Bank“ gali kelis kartus įkrauti įvairius įrenginius. Ji gali 1,7 karto įkrauti „Xiaomi 13“, „Redmi K60 Pro“ – 1,4 karto, „iPhone 14“ – du kartus, o „Switch“ – 1,1 karto. Įprastam išmaniojo telefono ir kitų įrenginių naudojimui išorinės baterijos talpos pakanka visai dienai.

Svarbu pažymėti, kad išorinė baterija palaiko ne daugiau kaip 20 W „iPhone“ įkrovimą. Tačiau dėl „iPhone“ naudojamo „Lightning“ prievado, norint prijungti bateriją reikalingas duomenų kabelis, keičiantis jungtį iš C į L tipą.

Išorinė baterija turi C tipo maitinimo laidą, C tipo sąsają ir USB-A prievadą, kurie palaiko daugiausiai 22,5 W išvesties galią vienam prievadui. Tai leidžia vienu metu įkrauti iki trijų įrenginių, kas suteikia lankstumo vartotojams.

Be to, išorinė baterija turi silpnos srovės iškrovimo režimą, įjungiamą dukart spustelėjus įkrovos tikrinimo mygtuką. Šis režimas ypač naudingas atgaivinant mažus įrenginius, kurių akumuliatoriaus lygis yra žemas.

Kalbant apie saugą, „Xiaomi 10 000 mAh Pocket Edition Power Bank“ turi daugybę apsaugos funkcijų, įskaitant apsaugas nuo trumpojo jungimo, viršįtampių, viršsrovių, perkrovimo ir perteklinės iškrovos.

Bendrai, naujoji „Xiaomi“ išorinė baterija yra praktiškas ir efektyvus įkrovimo sprendimas su integruotu kabeliu, įvairiomis įkrovimo galimybėmis ir dideliu dėmesiu saugumui. Dėl prieinamos kainos produktas suteikia didelę vertę vartotojams, ieškantiems patikimos nešiojamosios energijos.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!