Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/87323/volvo-ir-polestar-turi-netiketu-problemu-naujausiu-modeliu-isleidimas-atidedamas-iki-kitu-metu-aiskios-ir-to-priezastys/spausdinti/

„Volvo“ ir „Polestar“ turi netikėtų problemų: naujausių modelių išleidimas atidedamas iki kitų metų, aiškios ir to priežastys

Publikuota: 2023-05-25 16:14
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Volvo“ ir „Polestar“ šiandien turi blogų naujienų. Tiek „Volvo EX90“, tiek „Polestar 3“ yra nukeliami. Nors abiejų gamyba turėjo prasidėti 2023 m., dabar ji perkelta į pirmąjį 2024 m. ketvirtį, tai reiškia nuo sausio iki kovo mėnesių.

„Volvo“ ir „Polestar“ turi netikėtų problemų: naujausių modelių išleidimas atidedamas iki kitų metų, aiškios ir to priežastys

„Polestar“ teigia, kad jiems „neseniai buvo pranešta, kad reikia papildomo laiko galutinei naujos visiškai elektrinės platformos, kurią naudoja „Volvo Cars“, programinei įrangai sukurti“.

„Volkswagen“ turėjo nemažai problemų, susijusių su programine įranga, ir dabar atrodo, kad „Volvo“ ir „Polestar“ taip pat su tuo susidūrė.

Kaip teigiama „Volvo“ pranešime spaudai šiuo klausimu, „EX90 yra labai įdomus ir svarbus „Volvo Cars“ automobilis, reiškiantis naujos įmonės eros pradžią ir pristatantis naujos kartos technologijas – iš techninės ir programinės pusių“.

Nors „Volvo EX90 paklausa išlieka didelė“, „Volvo Cars reikia papildomo laiko programinės įrangos kūrimui ir testavimui, kad būtų užtikrintas aukštos kokybės automobilio pristatymas ir klientai galėtų maksimaliai išnaudoti technologinę naudą nuo pat pirmos dienos“. Tai gana daug paaiškina.

EX90 anksčiau „išpardavė visą savo produkciją šiems metams“ – šis pranešimas retrospektyvoje skamba juokingai. Tačiau užsakymų priėmimas buvo sustabdytas, todėl galbūt dabar jis vėl bus atidarytas, atsižvelgiant į tai, kad 2023 m. gamybai pagal pradinį grafiką buvo mažiau laiko nei pagal atnaujintą variantą 2024 metams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!