Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/87170/samsung-galaxy-watch-6-serijos-laikrodziai-pasiulys-naujove/spausdinti/

„Samsung Galaxy Watch 6“ serijos laikrodžiai pasiūlys naujovę

Publikuota: 2023-05-15 18:52
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik „Galaxy“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau su jais debiutuoja ir nauji laikrodžiai. Dar šiemet galime sulaukti ir keleto naujų modelių, o jų pristatymo laukiama vasaros pabaigoje. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos.

„Samsung Galaxy Watch 6“ serijos laikrodžiai pasiūlys naujovę

„Samsung“ paskelbė, kad būsimoje „Galaxy Watch 6“ išmaniųjų laikrodžių serijoje bus FDA patvirtinta širdies ritmo stebėjimo funkcija, leidžianti vartotojams aptikti nereguliarų širdies ritmą ir prieširdžių virpėjimo (AFib) požymius.

Ši funkcija, vadinama pranešimu apie nereguliarų širdies ritmą (IHRN), yra „Galaxy Watches“ jau turimos elektrokardiogramos (EKG) funkcijos komponentas ir ji gavo JAV maisto ir vaistų administracijos (FDA) leidimą.

IHRN funkcija bus „One UI 5 Watch“ atnaujinimo dalis ir debiutuos „Galaxy Watch 6“ serijoje, kurią, pasak gandų, sudarys standartinis modelis ir klasikinis variantas su fiziniu besisukančiu rėmeliu. Išleidus „Watch 6“ seriją, IHRN funkcija bus išplatinta ir į ankstesnius „Galaxy Watch“ laikrodžius.

„Samsung Galaxy Watch 6“ serijos laikrodžiai pasiūlys naujovę

IHRN funkcija naudoja bioaktyvumo jutiklį, kuris buvo pristatytas su „Galaxy Watch 4“ serija, kad veikiant foniniu režimu tikrintų, ar nėra nereguliarių širdies ritmų. Bioaktyvumo jutiklis yra „trys viename“ komponentas, kuris sujungia optinį širdies ritmo, elektrinį širdies ir bioelektrinės varžos analizės jutiklius, kad būtų galima tiksliau stebėti širdies ritmą.

Be IHRN funkcijos, „One UI 5 Watch“ atnaujinimas suteiks asmeniniams poreikiams pritaikytas širdies ritmo zonas, patobulintas saugos funkcijas, pvz., kritimo aptikimą ir automatinius SOS skambučius, ir padės vartotojams geriau miegoti.

Atnaujinimas bus pasiekiamas tik „Wear OS Galaxy“ išmaniuosiuose laikrodžiuose, tarp kurių yra „Galaxy Watch 4“ ir vėlesni modeliai, tačiau ne senesniuose „Tizen“ varomuose modeliuose, pvz., „Galaxy Watch 3“.

„Samsung“ akcentuoja aktyvius saugos sprendimus ir galimybę vartotojams gauti visapusiškesnį savo širdies ir kraujagyslių sistemos bei bendros sveikatos supratimą, atspindi didėjančią tendenciją dėvimųjų prietaisų technologijų pramonėje sekti sveikatą ir savijautą. „Galaxy Watch 6“ serija su FDA patvirtinta širdies ritmo stebėjimo funkcija turėtų būti populiarus pasirinkimas vartotojams, ieškantiems išsamesnės ir tikslesnės sveikatos stebėjimo patirties.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!