Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/86596/huawei-pristate-naujus-freebuds-5-belaidzius-ausinukus/spausdinti/

„Huawei“ pristatė naujus „FreeBuds 5“ belaidžius ausinukus

Publikuota: 2023-03-28 19:31
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Huawei“ surengė naujausių savo produktų pristatymą. Mes jau rašėme apie „P60“ serijos flagmanus, naują planšetę bei „Mate X3“ sulenkiamą išmanųjį telefoną. Tačiau tai nebuvo vienintelės bendrovės naujienos.

„Huawei“ pristatė naujus „FreeBuds 5“ belaidžius ausinukus

Praeitą ketvirtadienį įvykusio pristatymo metu „Huawei“ pristatė ir naujuosius „Huawei FreeBuds 5“ belaidžius ausinukus. Kol kas ši naujiena, kaip ir visos kitos, bus prieinamos tik Kinijos rinkoje, tačiau jau gegužės 9 dieną debiutuos ir Europoje.

Pirmas dalykas, kuris krinta į akis, yra „Huawei FreeBuds 5“ belaidžių ausinukų dizainas. Išskirtiniai dizaino sprendimai gamintojui leido pasiūlyti ausyje įsitaisantį produktą, kuris nenaudoja silikoninių antgalių. Ši „Huawei“ naujiena bus parduodama trijų skirtingų spalvų – tai tamsiai pilkos, baltos bei rausvos, o jų kaina sieks maždaug 130 eurų.

Naujieji „FreeBuds 5“ ausinukai pasiūlys 11 mm dinaminius garsiakalbius, o šią naujieną su savo telefonu ar kitu įrenginiu bus galima susieti pasitelkiant „Bluetooth 5.2“ ryšio technologiją. Čia rasime ir L2HC bei LDAC kodekų palaikymą, kas užtikrins aukštos kokybės garsą.

„Huawei FreeBuds 5“ palaiko naujos kartos aktyvaus triukšmo šalinimo (ANC) technologijos sprendimus, todėl kokybiškas garsas jus pasieks net ir triukšmingose aplinkose. Kiekvienoje ausinėje yra du skirtingi mikrofonai, kurie aptinka triukšmą ausies viduje bei išorėje ir sukuria garso bangas tam, kad pašalintų triukšmą.

Skelbiama, jog naujieji ausinukai pasiūlys iki 5 valandų muzikos su vienu įkrovimu, o įskaitant ir įkrovimo dėžutę, muzika mėgautis galėsite iki 30 valandų. „Huawei FreeBuds 5“ pasiūlys įkrovimą su USB-C, o taip pat ir belaidžio krovimo galimybę.

Kaip jau minėjome, naujieji „Huawei“ belaidžiai ausinukai kainuos maždaug 130 eurų, o Europoje jie debiutuos jau gegužės 9 dieną.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!