Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/86573/nothing-isleido-ear-2-belaidzius-ausinukus/spausdinti/

„Nothing“ išleido „Ear (2)“ belaidžius ausinukus

Publikuota: 2023-03-27 16:53
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Buvusio „OnePlus“ vadovo Carl Pei įkurta kompanija „Nothing“ vis tvirčiau jaučiasi ne tik išmaniųjų telefonų rinkoje, bet ir audio erdvėje. Dar 2021 metais bendrovė pristatė pirmuosius savo belaidžius ausinukus, o dabar pademonstruotas ir antros kartos modelis.

„Nothing“ išleido „Ear (2)“ belaidžius ausinukus

Naujosios „Nothing ear (2)“ belaidės ausinės, kaip ir jų pirmtakas, pasižymi permatomu dizainu, o patys ausinukai ir jų įkrovimo dėžutė pagaminta iš plastiko. Tokio tipo dizainas naudotojams leis pamatyti didžiąją dalį korpuso, o taip pat ir matyti produkto vidinę dalį. Skelbiama, kad vieno „Nothing Ear (2)“ ausinuko svoris siekia vos 4,7 gramo.

Jeigu dizaino pakeitimų surasti būtų labai sunku, tai techninės galimybės – pasikeitė. Naujosios „Nothing Ear (2)“ palaiko LHDC 5.0 garso kodeką, leidžiantį perduoti Hi-Res garsą. Belaidžiai ausinukai taip pat turi naują suasmenintą garso profilį, leidžiantį sukalibruoti šį įrenginį pagal jūsų klausą, atlikus greitą testą „Nothing X“ programėlėje. Bendrovės sukurtoje aplikacijoje taip pat galite keisti ekvalaizerio nustatymus pagal savo skonį.

Naujieji belaidžiai ausinukai veiks su „Bluetooth 5.3“ ryšio technologija bei be jau minėto LHDC palaikys SBC ir AAC kodeksus. Žinoma, „Nothing ear (2)“ turės lietimui jautrų valdymą, kuris leis nesunkiai perjungti dainą ar sustabdyti jos grojimą, o taip pat turės ir ANC (angl. Active Noise Cancelling) režimą. Skelbiama, jog gamintojas taip pat atnaujino ir 11,6 mm tvarkykles su nauju diafragmos bloku, pagamintu iš grafeno ir poliuretano medžiagų.

Belaidžiai ausinukai dabar galės būti susieti su dviem įrenginiais vienu metu, ko negalėjo pasiūlyti pirmos kartos „Nothing Ear“ modelis. Kalbant apie bateriją, „Nothing Ear (2)“ pasiūlys iki 36 valandų muzikos, įskaičiuojant ir įkrovimo dėžutės suteikiamą talpą. Įkrovimas vyks pasitelkiant USB-C laidą. Verta pastebėti, kad naujieji ausinukai taip pat palaiko „Google Fast Pair“ galimybę, o taip pat ir „Microsoft Swift Pair“. Įkrovimo dėžutė turi IP55, o patys ausinukai – IP54 sertifikatus.

Pranešama, jog naujieji „Nothing Ear (2)“ kainuos 149 eurus, o juos jau dabar galima užsisakyti oficialiame gamintojo puslapyje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!