Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/85266/vw-atnaujino-id-3-elektromobili/spausdinti/

VW atnaujino ID.3 elektromobilį

Publikuota: 2022-12-06 09:24
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Elektriniai automobiliai įgauna vis didesnį populiarumą, o tai lemia ir nuolat didėjančią jų pasiūlą. Vokietijos milžinė „Volkswagen“ dar 2019 metais pristatė pirmąjį ID.3 serijos elektromobilį, o dabar ši serija sulaukė ir atnaujinimo.

VW atnaujino ID.3 elektromobilį

Vokietijos automobilių milžinė VW pademonstravo naują ID.3 koncepcinį modelį, kuris prekyboje turėtų pasirodyti 2023 metų pavasarį. Naujasis variantas pasižymės nauja dizaino linija, nors ir toliau išliks itin panašus į savo pirmtaką.

„Naujasis ID.3 modelis parodo mūsų įsipareigojimą kokybei, dizainui ir tvarumui. Dizainas tapo brandesniu, o taip pat patobulinome ir interjere naudojamas medžiagas“, – tvirtino „Volkswagen“ valdybos narė Imelda Labbé, kuri atsakinga už pardavimus ir rinkodarą. „Mūsų klientų poreikiai visada yra mūsų didžiausias prioritetas. Štai kodėl mes atidžiai klausomės ir sutelkiame dėmesį į tai, kad mūsų produktų portfelis atitiktų jų reikalavimus“.

VW atnaujino ID.3 elektromobilį

Didžiausi pasikeitimai bus pastebimi naujojo „Volkswagen ID.3“ salone, kur rasime naują 12 colių įstrižainės ekraną. Standartinėje komplektacijoje yra nuimamos bagažo skyriaus grindys ir centrinė konsolė su dviem puodelių laikikliais. Naujasis ID.3 taip pat gaus tokias funkcijas kaip „Plug & Share”, o taip pat ir „Intelligent Electric Vehicle Route Planner“, kas suteiks galimybę patogiau planuoti įkrovimo sustojimus. Skelbiama ir tai, jog VW pasiūlys ir „Travel Assist“, „Swarm Data“ ir „Park Assist Plus“ galimybes su atminties funkcija.

Naujasis „Volkswagen ID.3“ variantas bus prieinamas penkių skirtingų konfigūracijų – tai „Life“, „Business“, „Style“, „Max“ ir „Tour“. Pranešama, jog „Life“ modelio kaina prasidės nuo 44 tūkst. eurų. Vokietijoje šie elektromobiliai jau parduodami, tačiau vyksta tik išankstiniai pardavimai, o pirkėjus jie turėtų pasiekti ketvirtojo kitų metų ketvirčio metu. Informacijos apie šių modelių pasirodymą kitose rinkose – kol kas nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!