Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/85183/garmin-atnaujina-keleta-svarbiu-ismaniuju-laikrodziu-ir-dviraciu-kompiuteriu-funkciju/spausdinti/

„Garmin“ atnaujina keletą svarbių išmaniųjų laikrodžių ir dviračių kompiuterių funkcijų

Publikuota: 2022-11-28 19:36
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Garmin“ praneša apie išmaniųjų laikrodžių programinės įrangos ir funkcijų atnaujinimus, įskaitant „fēnix® 7“ seriją, „epix™“ (Gen 2), „tactix ® 7“, „Enduro™ 2“, MARQ® (Gen 2), „Forerunner® 255“ seriją ir „Forerunner 955“ seriją – netrukus prie jų prisijungs „Forerunner 945 LTE“, „Edge® 1040“ serija ir „Edge Explore“. Naujosios funkcijos padės išnaudoti visas įrenginio galimybes naudojant nemokamą programinę įrangą.

„Garmin“ atnaujina keletą svarbių išmaniųjų laikrodžių ir dviračių kompiuterių funkcijų

Keletas svarbiausių atnaujintų išmaniojo laikrodžio funkcijų:

  • Bėgimo galia: realiu laiku sužinokite, kiek energijos suvartojote bėgimo metu, kad galėtumėte analizuoti save ir savo našumą – dabar be papildomų priedų.
  • Rytinė apžvalga: rytinė apžvalga pateikia dienos treniruočių rekomendacijas, informaciją apie praėjusios nakties miegą ir HRV būseną, o susiejus su išmaniuoju telefonu – rodoma orų prognozė. Apžvalgą galima nusistatyti taip, kad būtų rodoma tik dominanti informacija.
  • „NextFork TM“ žemėlapio vedlys: peržiūrėkite atstumą iki kitos takelių sankryžos ir jų pavadinimus.
  • Automatinis poilsis (ultra run): ultra bėgimo metu laikrodis automatiškai seka laiką, praleistą pagalbos stotyje arba kontrolės punkte, nestabdydamas bėgimo veiklos.

Kelios svarbiausios funkcijos, skirtos dviračių kompiuteriams šiame programinės įrangos leidime, yra:

  • Tiesioginis įvykių bendrinimas: automatiškai siųskite kelionių naujienas šeimai ir draugams nepajudindami nė piršto. Jie bus informuoti apie dviratininko greitį, nuvažiuotą atstumą ir dar daugiau.
  • Pranešimų siuntimas: kai dviračio kompiuteris susietas su išmaniuoju telefonu, važiavimo metu galėsite gauti pranešimus iš šeimos bei draugų ir pasisemti motyvacijos.
  • Tikslinės adaptyvios treniruotės: šiuo metu galimos tik „Edge 1040“ serijai. Pasiruoškite varžyboms su patarimais ir siūlomomis kasdienėmis treniruotėmis. Be to, visas rekomenduojamas dienos treniruotes galite peržiūrėti tiesiai savo įrenginyje – jos bus pritaikytos prie jūsų pajėgumo, sveikatos būklės ir būsimų įvykių jūsų „Garmin Connect™“ kalendoriuje.

Nemokami programinės įrangos atnaujinimai jau pasirodė, o papildomi atnaujinimai pasirodys netrukus. Klientai gali atnaujinti savo išmanųjį laikrodį ar dviračio kompiuterį įjungę automatinius atnaujinimus savo įrenginyje arba naudodami „Garmin Express™“.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!