Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/84540/oneplus-pristate-nebrangu-ismanuji-laikrodi/spausdinti/

„OnePlus“ pristatė nebrangų išmanųjį laikrodį

Publikuota: 2022-10-04 15:27
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Arnas Balčiūnas
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „OnePlus“ savo veiklą pradėjo kaip startuolis, kuris kasmet pristato po vieną naują išmanųjį telefoną. Tačiau per pastaruosius keletą metų įrenginių vis daugėjo, o dar pernai debiutavo ir pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis. Dabar pristatytas ir dar vienas naujas modelis.

„OnePlus“ pristatė nebrangų išmanųjį laikrodį

„OnePlus“ atstovai siekia įsitvirtinti išmaniųjų laikrodžių rinkoje – pristatė vidutinei klasei priskiriamą produktą – tai „OnePlus Nord Watch“. Naujasis įrenginys pasiūlys didelį ir raiškų ekraną, įvairias veiklos sekimo galimybes, o didžiausias jo privalumas – iki 30 dienų veikianti baterija.

Naujasis „Nord Watch“ turės 1,78 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 60 Hz atsinaujinimo dažniu, o rezoliucija sieks 368 x 448 taškus. Kaip galima matyti iš įrenginio nuotraukų, laikrodis bus stačiakampio formos su apvalintomis kraštinėmis bei nedideliu valdymu ratuku šoninėje briaunoje.

Skelbiama, jog „OnePlus Nord Watch“ laikrodis pagamintas iš cinko lydinio ir plastiko, o apyrankė – silikoninė. Šios naujienos veikimą palaikys 230 mAh talpos baterija, kuri gali atlaikyti iki 30 dienų, naudojant baterijos tausojimo režimą. Aktyviai naudojantis įrenginiu – baterijos įkrovimo turėtų pakakti maždaug 10 dienų.

Deja, tačiau ši naujiena neturės GPS modulio, o tai reiškia, kad jūsų judėjimas bus fiksuojamas „Bluetooth 5.2“ technologijos pagalba, pasitelkiant duomenis iš jūsų išmaniojo telefono. Skelbiama, jog šis laikrodis buvo kurtas kaip universalus įrenginys, tinkantis tiek vyrams, tiek ir moterims. Jis turi širdies ritmo sensorių, Sp02 matuoklį, palaiko miego, o taip pat ir moters mėnesinių ciklo stebėjimo galimybę.

Dėl laikrodyje esančio akselerometro, jis galės automatiškai nustatyti kokią mankštą atliekate, o tam jis palaiko 105 pratimų tipus. Jis taip pat turi IP68 reitingą, užtikrinantį visišką apsaugą nuo dulkių ir vandens.

Išmanusis laikrodis bus parduodamas juodas arba mėlynos spalvos. Pranešama, kad „Nord Watch“ turėtų kainuoti maždaug 85 eurus, tačiau jo pasirodymo data Europoje išlieka nežinoma.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!