Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/84438/xiaomi-pristate-nauja-robota-dulkiu-siurbli/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė naują robotą dulkių siurblį

Publikuota: 2022-09-27 16:35
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Xiaomi“ yra puikiai žinoma dėl savo kuriamų išmaniųjų telefonų, tačiau bendrovė kuria ne tik šiuos produktus. Daugelis jau spėjo pamėgti ir jų sukurtus elektrinius paspirtukus, laikrodžius bei daugybę kitų produktų.

„Xiaomi“ pristatė naują robotą dulkių siurblį

Prieš keletą dienų, kompanijos atstovai pademonstravo ir naują robotą dulkių siurblį, kuris gali atlikti tiek siurbimą, tiek ir grindų plovimą, o geriausia dalis – atkeliauja su specialia stotele, kuri automatiškai gali papildyti siurblį vandeniu arba jį visą iš jo ištraukti. Būtent tai ir bus išskirtinė naujojo „Mijia Vacuum Cleaner 1S“ roboto savybė.

Siurbimo ir valymo robotas „Mijia“ turi 4 kPa ventiliatorių su 4 greičių siurbimo režimu įvairioms valymo užduotims atlikti. Jame rasime ne tik kamerą, bet ir dirbtiniu intelektu aprūpintą grafikos algoritmą, leidžiantį tinkamai atpažinti kambario tipą. Vartotojai taip pat galės nustatyti išskirtinį kiekvieno kambario valymo planą. Kai kuriais valymo atvejais robotas automatiškai pakelia šluotą, kad pagerintų valymo rezultatus.

Naujasis „Xiaomi“ robotas dulkiu siurblys pasižymės ir tuo, jog po kiekvieno siurbimo bus džiovinamas karštu oru, siekiant išvengti blogo kvapo ar drėgmės. Speciali įkrovimo stotelė gali aprūpinti robotą karštu oru dvejoms valandoms, o tai leis efektyviai išdžiovinti įrenginį. Žinoma, šis įrenginys gali būti įtrauktas į „Mijia“ išmaniųjų namų ekosistemą.

„Mijia Vacuum Cleaner 1S“ robotas jau yra prieinamas Kinijoje, o jo kaina siekia maždaug 560 eurų. Kol kas nėra žinoma kada šį produktą išvysime Europos rinkoje, tačiau net neabejojama, kad tai turėtų įvykti jau visai netrukus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!