Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/83279/sony-walkman-wm1zm2-audiofilo-svajone-uz-keturiu-iphone-kaina/spausdinti/

„Sony Walkman WM1ZM2“ – audiofilo svajonė už keturių „iPhone“ kainą

Publikuota: 2022-06-17 19:36
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Nepaisant to, kad „Apple“ baigia 20 metų trunkantį „iPod“ gamybos ciklą, „Sony“ neketina palikti savo ištikimų gerbėjų be naujų muzikos įtaisų. Ką tik pradėta pardavinėti pora aukščiausios klasės grotuvų iš „Walkman“ serijos, skirtos tikriems audiofilams.

„Sony Walkman WM1ZM2“ – audiofilo svajonė už keturių „iPhone“ kainą

Geriausias modelis NW-WM1ZM2 kiekvienam iš pastarųjų kainuos 3700 USD, už tai siūlydamas „puikų garsą išlaikant geriausius kompozicijos niuansus“. Grotuvas pagamintas iš aukščiausios klasės komponentų, įvyniotų į paauksuotą deguonies neturintį varinį korpusą, kuris užtikrina apsaugą nuo triukšmo ir konstrukcijos tvirtumą.

Tiems, kurie nėra pasirengę mokėti tokios nekuklios sumos už garso grotuvą, „Sony“ siūlo prieinamą NW-WM1AM2 modelį, kuris kainuos 1400 USD. Pagrindinis jo skirtumas yra aliuminio lydinio korpusas ir įprasto vario kabelio naudojimas 3,5 mm lizdui prijungti prie stiprintuvo plokštės, o NW-WM1ZM2 atveju naudojamas elitinis storas KIMBER KABLE laidas.

Abu grotuvai gavo S-Master HX skaitmeninio stiprinimo technologiją, visiškai skaitmeninį stiprintuvą, pažangius kondensatorius, bešvinį litavimą ir daugybę kitų inžinerinių patobulinimų, užtikrinančių aukščiausią garso kokybę. Įdomu tai, kad grotuvu programinė įranga pagrįsta „Android 11“, kuri leis klausytis muzikos iš bet kurio internetinio katalogo. Galite juos atsisiųsti naudodami „Wi-Fi 2.4 / 5.0 GHz“ ir „Bluetooth 5.0“ belaidžius tinklus.

Be kita ko, abu nauji gaminiai turi 5,0 colių TFT ekraną su 1280 x 720 ptaškų raiška, 40 valandų baterijos veikimo laiką, USB-C prievadą ir microSD kortelės lizdą. Beje, brangesniame modelyje yra 256 GB kaupiklis, o pigesnis pasiūlys 128 GB.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!