Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/83116/xiaomi-pakomentavo-neeilini-savo-televizoriu-defekta/spausdinti/

„Xiaomi“ pakomentavo neeilinį savo televizorių defektą

Publikuota: 2022-06-03 21:03
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Vienas iš „Xiaomi“ televizoriaus pirkėjų internete paskelbė neįprastą įrenginio nuotrauką. Jis teigė, kad televizoriaus ekranas tiesiog iškrito iš rėmelio be jokios aiškios priežasties. Kaip paaiškėjo, šis atvejis buvo ne vienintelis ir įmonės atstovai situaciją jau pakomentavo.

„Xiaomi“ pakomentavo neeilinį savo televizorių defektą

Apie incidentą pranešė vartotojas iš Kinijos, kuris socialiniame tinkle „Weibo“ paskelbė probleminio įrenginio nuotrauką. Anot jo, televizoriaus LCD skydelis tiesiog nukrito nuo korpuso be jokios išorinės įtakos. Vėliau jis papildė savo įrašą, kad prekės ženklo servisas paėmė įrenginį, grąžindamas jam pinigus už pirkinį.

Bendrovės atstovai teigė, kad toks televizijos „elgesys“ yra retas atvejis, tačiau tiksli problemos priežastis kol kas nenustatyta. Neseniai tinkle pasirodė vaizdo įrašas, nufilmuotas stebėjimo kamera ir kuriame matyti panašus kinų televizoriaus gedimas.

Kaip ir aukščiau aprašytu atveju, veikimo metu įrenginio ekranas taip pat atsiskyrė nuo korpuso. Pardavėjo palaikymo komanda pažymėjo, kad defekto priežastis gali būti tai, kad televizorius „buvo naudojamas per ilgai“. Tikriausiai jie turėjo omenyje ilgą laiką trukusį komercinį pritaikymą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!