Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/81567/gopro-pristato-atnaujintas-baterijas-puiki-naujiena-megstantiems-ziemos-sporta/spausdinti/

„GoPro“ pristato atnaujintas baterijas: puiki naujiena, mėgstantiems žiemos sportą

Publikuota: 2022-01-24 21:08
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„GoPro“ puikiai žinoma tarp sporto entuziastų dėl populiarumo neprarandančių ir savotišku standartu tapusių „Hero“ veiksmo kamerų. Naujausias šios kamerų serijos modelis, „Hero10 Black“, pasirodė praėjusių metų rugsėjį. Ko gero sulaukusi antplūdžio vartotojų prašymų sukurti geresnes baterijas, kompanija atsakė – „Hero9“ bei „Hero10“ kameroms sukurtos naujos „Enduro“ baterijos.

„GoPro“ pristato atnaujintas baterijas: puiki naujiena, mėgstantiems žiemos sportą

Įdomu tai, kad „Enduro“ baterijų talpa nėra didesnė, nei įprastų – „GoPro Hero10 Black“ standartiškai atkeliauja su 1720 mAh talpos akumuliatoriumi. Nors „Enduro“ talpa identiška, didžiausias pokytis yra tame, kaip baterija geba atlaikyti žemą temperatūrą. Dėl šios priežasties naujosios „Hero9“ ir „Hero10“ baterijos sudomins žiemos sporto entuziastus – naujo modelio baterija išliks šilta žemoje temperatūroje ir sumažins prietaiso išsijungimo riziką.

Pasak „GoPro“, kameros su šiomis baterijomis -10 laipsnių temperatūroje gebės įrašyti iki 76 min. trukmės vaizdo įrašus 4K/60fps raiška, iki 115 min. 1080p/30fps raiška, iki 50 min. 4K/120fps ir iki 56 min. naudojant 5,3K/60fps nustatymą.

Apart geresnio veikimo šaltu oru, „Enduro“ baterijos veiks geriau ir įprastomis sąlygomis – pasak „GoPro“, jos yra iki 40% našesnės ir pasikrauna 13% greičiau už standartines „GoPro“ baterijas. Vienintelis trūkumas yra tas, kad kol kas šios baterijos prieinamos tik Kinijos rinkoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!