Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/80774/samsung-ruosia-ikrovikli-viskam/spausdinti/

„Samsung“ ruošia įkroviklį viskam

Publikuota: 2021-11-25 07:02
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Nepaisant to, kad „Samsung“ garsėja išmaniųjų įrenginių – telefonų, planšečių bei nešiojamųjų kompiuterių – kūrimu, verta nepamiršti, kad jos gaminamos įrangos amplitudė gerokai platesnė.

„Samsung“ ruošia įkroviklį viskam

Pietų Korėjos milžinė taip pat prekiauja periferiniais įrenginiais bei aksesuarais, praplečiančiais jos pačios pagrindinių produktų funkcionalumą. Dabar kompanija siūlo ir įkrovėją, įgalinantį spartųjį krovimą visiems savo produktams.

Kadangi tai tik įkrovėjas, įmantraus pavadinimo nėra, netgi atvirkščiai – jis pavadintas tiesiog „EP-T6530“, nors manoma, jog kompanija šį produktą vėliau pavadins „Trio“. Kaip sufleruoja šis potencialus pavadinimas, įkroviklis leis įkrauti visus įrenginius kartu, taip panaikinant galimybę nešiotis kelis atskirus rozečių adapterius. Daugiausia naudos tame ras tie, kurie dažnai keliauja darbo reikalais ar mėgsta dirbti viešose erdvėse.

Šiuo metu įkrovėją jau galima įsigyti kai kuriose Europos šalyse, tačiau oficialaus pristatymo produktas nesulaukė. Jis pasižymi trimis jungtimis – viena 65 W „USB Type-C“, tokia pat jungtimi su 25 W galios reitingu bei 15 vatų „USB Type-A“. Su tokiu jungčių asortimentu jis iš tikro tiks bet kokiam įrenginiui – nuo „Galaxy S21“, iki „Galaxy Z Flip3“ ir net „Galaxy Book“ nešiojamųjų kompiuterių. Šis patogus sprendimas kainuos apie 56 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!