Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/79177/nothing-pristate-isskirtinio-dizaino-ausinukus/spausdinti/

„Nothing“ pristatė išskirtinio dizaino ausinukus

Publikuota: 2021-07-31 11:07
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Buvusio „OnePlus“ vadovo Carl Pei įkurta kompanija „Nothing“, prieš keletą dienų oficialiai pristatė pirmąjį savo produktą. Po ilgų anonsų ir gausybės paslapčių – į dienos šviesą iškilo nauji belaidžiai ausinukai „Nothing ear (1)“, kurie prekyboje pasirodys jau šio mėnesio pabaigoje.

„Nothing“ pristatė išskirtinio dizaino ausinukus

Visų pirma, nauji belaidžiai ausinukai išsiskiria savo dizainu. Kaip galite matyti iš nuotraukų, „Nothing ear (1)“ pasižymi permatomu dizainu, o patys ausinukai ir jų įkrovimo dėžutė pagaminta iš plastiko. Tokio tipo dizainas naudotojams leis pamatyti didžiąją dalį korpuso, o taip pat ir matyti produkto vidinę dalį. Skelbiama, kad vieno „ear (1)“ ausinuko svoris siekia vos 4,7 gramo.

Naujieji belaidžiai ausinukai veiks su „Bluetooth 5.2“ ryšio technologija bei palaikys SBC ir AAC kodeksus. Žinoma, „Nothing ear (1)“ turės lietimui jautrų valdymą, kuris leis nesunkiai perjungti dainą ar sustabdyti jos grojimą, o taip pat turės ir ANC (angl. Active Noise Cancelling) režimą. Pirmasis „Nothing“ kompanijos produktas bus puikiai suderinamas su „iOS“ ir „Android“ įrenginiais, o valdyti jo funkcijas bus galima pasitelkiant specialią programėlę.

„Nothing“ pristatė išskirtinio dizaino ausinukus

Pranešama, kad šis produktas turės ir dviejų lygių triukšmo slopinimo funkciją, o taip pat ir specialų režimą, kuris leis girdėti aplinkos garsus, neišimant ausinukų. „Nothing“ skelbia, kad įjungus garso slopinimo funkciją, pilno įkrovimo turėtų pakakti maždaug 4 valandoms, o kuomet ši galimybė išjungta – baterijos tarnavimo laikas prailgės iki maždaug 5,7 valandos. Būtina paminėti ir tai, jog „ear (1)“ ausinukų įkrovimo dėžutė suteiks papildomas 34 valandas. Pastaroji dėžutė galės būti įkrauta pasitelkiant USB-C įkrovimo laidą arba belaidžiu įkrovikliu, kuris palaiko „Qi“ standartą.

Naujieji „Nothing ear (1)“ ausinukai kainuos 99 eurus, o jų prekyba, kaip jau minėjome, prasidės liepos 31 dieną. Tiesa, tuomet bus prieinamas ribotas kiekis vienetų, o įsigyti ausinukus be apribojimų bus galima nuo rugpjūčio 17 dienos. Oficialiame gamintojo puslapyje ši naujiena bus parduodamas ir lietuviams.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!