Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/77705/tokios-isorines-baterijos-dar-nematete-neturi-ne-vienos-usb-jungties/spausdinti/

Tokios išorinės baterijos dar nematėte: neturi nė vienos USB jungties

Publikuota: 2021-04-14 17:45
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pirkdami nešiojamą įkroviklį dažniausiai kartu gaunate įkrovimo laidą savo telefonui prie jo prijungti, tačiau šie prietaisai retai atkeliauja su kabeliais skirtais jų pačių įkrovimui. Jei neturite įkroviklio, esate priversti jį įsigyti atskirai, o telefono įkroviklio naudojimas ne visuomet yra geriausia išeitis. Kinų kompanija „Bull“ viską apgalvojo – naujausias jų produktas nereikalauja turėti jokio kabelio nei telefonui, nei pačiam įkrovikliui papildyti energija.

Tokios išorinės baterijos dar nematėte: neturi nė vienos USB jungties

Čia rasite ne tik integruotą laidą savo išmaniajam telefonui prijungti, bet ir atverčiamą kištuką, kurį galėsite jungti tiesiai į elektros tinklą be jokių papildomų priedų. Šių sprendimų dėka „Bull“ baterija neturi jokių išorinių jungčių, o keliaujant nereikalauja pasiimti laidų ar net sieninio kištuko adapterio. Vienintelis trūkumas yra tai, jog negalėsite krauti kelių prietaisų vienu metu.

Įkroviklis atlieka savo funkciją ir tada, kuomet pats yra kraunamas – įjungę „Bull“ į rozetę vis vien galite prie jo prijungti savo išmanųjį įrenginį. Smagu ir tai, kad įkroviklio nugarėlėje yra palikta vietos laidui susukti – taip prietaisas atrodo tvarkingiau, o naudotojas gali ištraukti tik tiek laido ilgio, kiek yra būtina. Likęs baterijos lygis rodomas keturiomis LED lemputėmis, o įjungimo mygtukas įmontuotas dešinėje įrenginio pusėje.

„Bull“ turi 10000 mAh talpos bateriją, kurios turėtų užtekti mažiausiai dviem pilniems įkrovimams (žinoma, jei naudojate telefoną su dideliu ekranu ir itin talpia baterija). Galite rinktis tarp rausvos ir pilkos spalvų bei Micro-USB bei USB-C tipų jungčių, o įrenginio kaina, nepriklausomai nuo specifikacijos, siekia apie €20. Deja, „iPhone“ naudotojai šįkart paliekami už borto – „Lightning“ laidą turinčios versijos nėra.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!