Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/76934/huawei-pristate-fantastiskas-freebuds-4i-ausines/spausdinti/

„Huawei“ pristatė fantastiškas „Freebuds 4i“ ausines

Publikuota: 2021-02-24 13:16
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Leonardas Sindaravičius
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Po to, kai su trenksmu debiutavo „Huawei Mate X2“ sulenkiamas telefonas, kainuojantis kiek vidutinio lietuvio automobilis, tykiai ir netikėtai dienos šviesą išvydo kur kas mažesnis, bet daugeliui pirkėjų netgi aktualesnis produktas – bevielės į ausis įstatomos ausinės „FreeBuds 4i“. Įrenginys puikuojasi kompanijos tinklalapyje, o Kinijoje, oficialioje gamintojo parduotuvėje „Vmall“, jas netgi galima iš anksto užsisakyti – kaina siekia tik 499 juanių, kas yra tik šiek tiek daugiau nei €60.

„Huawei“ pristatė fantastiškas „Freebuds 4i“ ausines

„Huawei FreeBuds 4i“ iš esmės yra pernai gegužę pasirodžiusių ir mūsų puikiai įvertintų „FreeBuds 3i“ įpėdinės su keletu malonių patobulinimų, vienas iš kurių yra galimybė nepertraukiamai klausytis muzikos net iki dešimties valandų. Kita svarbi funkcija, kuria pasižymėjo ir senesnis modelis – aktyvus triukšmo slopinimas, galintis gerokai sumažinti iš aplinkos atkeliaujančius garsus. Tokia funkcija ypač naudinga naudojantis viešuoju transportu bei būnant triukšmingose patalpose.

Išvaizda ausinės beveik identiškos savo pirmtakėms – minimalus į ausis įkišamas dizainas su gan ilga kojele, primenančią bevielių ausinių madą pradėjusias „Apple AirPods“. Jose taip pat įmontuotas dvigubas mikrofonas, padėsiantis būti aiškiai išgirstiems skambučių metu. Vėjui atspari konstrukcija taip pat sumažina vėjo garsų sukeliamus trikdžius kalbant telefonu.

Lengvas korpusas užtikrina komfortą ir sumažina ausų skausmo tikimybę, o ausinių viduje įmontuoti 10mm skersmens garsiakalbiai su polimerinėmis diafragmomis, suteiksiantys labai sodrų garsą. Kartu su ausinėmis atkeliauja ir naujas apvalus įkrovimo dėklas, o vos 10 minučių įkrovos pakaks iki keturių valandų nepertraukiamo muzikos klausymo.

„FreeBuds 4i“ pasižymi ir intuityvesniu valdymu – po pirmo suporavimo jos prisijungs prie Jūsų įrenginio automatiškai vos atidarius dėklą. Ausinėse įmontuotas ir lietimui jautrus valdymas – patapšnojus per ausinę du kartus galite paleisti bei sustabdyti grojančią dainą arba atsiliepti į skambučius.

Ausinės bus gaminamos trijų spalvinių variantų – balto, juodo ir raudono. Deja, kol kas jos pasiekiamos tik Kinijoje, o kada pasieks tarptautinę rinką „Huawei“ neatskleidžia. Kaip ten bebūtų, turint galvoje, kokį gerą kainos kokybės santykį siūlė „Freebuds 3i“, atnaujintas jų variantas bus tikras hitas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!