Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/76171/lg-display-anonsuoja-maziausia-oled-ekrana/spausdinti/

„LG Display“ anonsuoja mažiausią OLED ekraną

Publikuota: 2021-01-12 11:17
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„LG Display“ atskleidė keletą detalių apie OLED matricas, kurios šiais metais bus pristatytos televizorių gamintojams. Naujoje serijoje taip pat minima 42 colių matrica – mažiausias „LG Display“ ekranas, kurį kada nors pagamino OLED televizoriui. Taip pat pristatytas naujas 83 colių gigantas, kuris greičiausiai naudojamas „Sony Bravia“ televizorių šeimoje, pristatytoje prieš kelias dienas.

„LG Display“ anonsuoja mažiausią OLED ekraną

Taigi, OLED televizorius šiais metais bus galima rinktis iš 42, 48, 55, 65, 77, 83 ir 88 colių. „LG Display“ teigė, kad taip pat tiekia naujos kartos 77 colių matricą, kuri, kaip teigiama, yra maždaug 20 procentų efektyvesnė ir todėl gali suteikti didesnį ryškumą nei anksčiau. Ne itin aukštas ryškumas šiuo metu yra santykinis OLED ekranų trūkumas.

„LG Display“ yra komponentų gamintojas ir negamina plataus vartojimo prekių, todėl neaišku, kas šiais metais iš tikrųjų išleis 42 colių televizorių. Tėvinė bendrovė „LG Electronics“ dar iki galo nepateikė savo 2021 m. OLED televizorių serijos, tačiau pagal „Yonhap“ ataskaitą matyti, kad naujiems 2021 G1 serijos sprendimams ji naudos prekės ženklą „OLED Evo“.

Šių metų virtualioje CES parodoje „LG Display“ anonsavo daug įdomių idėjų, pristatydama išmaniosios lovos su skaidriu OLED skydeliu koncepciją, idėją ekranų, pakeičiančių langus viešajame transporte ir 48 colių lankstų ekraną, kurį galima perjungti iš plokščio televizoriaus į lenktą žaidimų monitorių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!