Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/75495/nubia-pristate-ispudingus-belaidzius-ausinukus/spausdinti/

„Nubia“ pristatė įspūdingus belaidžius ausinukus

Publikuota: 2020-11-19 07:17
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos kompanija „Nubia“ daugeliui mūsų geriausiai yra žinoma dėl savo kuriamų žaidimų gerbėjams skirtų išmaniųjų telefonų. Tačiau tai tikrai nėra viskas ką šis gamintojas gali pasiūlyti. Dar liepos mėnesį Kinijos bendrovė „Nubia“ kartu su išmaniuoju laikrodžiu „Nubia Watch“ Kinijoje taip pat paskelbė apie naujuosius savo „Red Magic TWS“ bevielius ausinukus.

„Nubia“ pristatė įspūdingus belaidžius ausinukus

Nors iš pradžių ausinukai buvo pasiūlyti tik Kinijos rinkai, tačiau dabar jie atkeliauja ir į pasaulinę rinką, o juos įsigyti galėsite ir Jūs. Tiesa, Europoje jie bus žinomi kiek kitokiu pavadinimu – tai „Red Magic Cyberpords“.

„Cyberpods“ pasižymi itin ergonomišku dizainu bei reguliuojamais kabliukais, kad ausinės tvirtai ir patogiai „įkristų“ į jūsų ausis. Kiekviename iš ausinukų rasite 8 mm garsiakalbius su „Bluetooth 5.0“ sąsaja. Klausomą muziką galėsite valdyti lietimui jautrių komandų pagalba tiesiai ant pačių ausinukų. Garsas, naudojantis šiais ausinukais neatsilieka, o vieno paspaudimo ryšys su „Nubia“ telefonais, padės greitai ir labai paprastai prijungti ausines prie telefono. Bendrai ausinukus galėsite naudoti apie 20 valandų (šis laikotarpis skaičiuojamas su dėklu, kuris pakraunamas per USB-C tipo jungtį).

Šie bevieliai ausinukai taip pat gali pasigirti ryškiu RGB apšvietimu. Mažmeninė numatoma ausinių kaina sieks maždaug 50 eurų. Šį, bei daugelį kitų „Nubia“ priedų galėsite įsigyti oficialioje įmonės svetainės. „Cyberpods“ ausinukų pardavimai prasidės lapkričio 20 d.

Be to, įmonė pristatė naują „Red Magic 5S“ spalvą, pavadintą „Eclipse Black“. Šiame spalviniame modelyje vyrauja daugiausia juoda spalva su sidabriniais ir raudonais akcentais aplink nugarėlę. Naująjį dizaino išmanųjį telefoną bus galima įsigyti su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB atminties, o jo kaina sieks 579 eurus.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!