Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/7541/lg-electronics-ruosiasi-nutraukti-plazminiu-televizoriu-gamyba/spausdinti/

„LG Electronics“ ruošiasi nutraukti plazminių televizorių gamybą

Publikuota: 2007-04-02 13:50
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: HDTVLietuva.com

„Woori Investment & Securities“ analitinės kompanijos duomenimis Korėjos kompanija „LG Electronics“ greitu laiku gali visiškai nutraukti plazminių televizorių gamybą, nes patiria tik nuostolius.

Pažvelgus į kompanijos finansines ataskaitas, matosi, kad 2006 metų ketvirtame ketvirtyje realizuojant plazminių televizorių produkciją patirta 156,9 milijonai USD nuostolių. Taip pat „LG Electronics“ numato, kad 2007 metais plazminių televizorių kainos sumažės iki 30%. Bet kompanijos atstovas spaudai pranešė, kad „LG Electronics“ dar neapsisprendė, ar visiškai nutrauks plazminių televizorių gamybą.

Reikėtų atkreipti dėmesį, kad nežiūrint į pesimistines Korėjos plazminių televizorių gamintojų nuotaikas, Japonijos kompanijos nepasiduoda pesimizmui. Visiškai neseniai korporacija „Matsushita Electric Industrial“ (Panasonic) gavo palaikymą iš kompanijos „Fujitsu Hitachi Plasma Display“, pareikšdami, kad ketina plėsti plazminių televizorių gamybos liniją. 2007 metų balandžio mėnesį kompanija planuoja organizuoti 42 colių plazminių televizorių gamybą Malaizijoje. Be to dar vienas plazminių televizorių fabrikas pradės dirbti Čekijoje šių metų vasarą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!