Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/75356/xiaomi-pristate-pigia-isorine-baterija/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė pigią išorinę bateriją

Publikuota: 2020-11-09 13:42
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Kinijos milžinė „Xiaomi“ prieš keletą dienų surengė spaudos konferenciją, kuri įvyko Indijoje. Jos metu bendrovės atstovai pademonstravo naują nešiojamą kompiuterį, o kartu su juo buvo pristatyta ir nauja išorinė baterija „Xiaomi Mi Pocket Power Bank Pro“. Beveik analogiškas produktas neseniai buvo pristatytas ir Kinijos rinkoje, tačiau naujasis modelis turi ir keletą skirtumų.

„Xiaomi“ pristatė pigią išorinę bateriją

Naujai pristatyta „Xiaomi“ išorinė baterija yra viena mažiausių tarp kitų tokio tipo įrenginių, o tuo pačiu ir viena greičiausių. „Xiaomi Mi Pocket Power Bank Pro“ baterija pasižymi 10 000 mAh talpa, o korpusas gaminamas iš polikarbonato ir ABS medžiagos mišinio.

Baterijoje esančios jungtys: 2 x USB Type-A (Output), 1 x USB Type-C (Input/Output), 1 x MicroUSB (Output).

Naujoji „Xiaomi“ baterija išleidžia maksimalią 22,5W srovę, taip pat palaiko kitus įkrovimo galingumus, tokius kaip 22,2W, 15W, 12W (tik per A tipo jungtį), tad puikiai tiks pakrauti ne tik išmanųjį telefoną, planšetę, bet taip pat galėsite naudoti kraunant ausinukus ar išmanųjį laikrodį.

Bateriją pakrauti galite naudodamiesi USB-C tipo laidu, kuris į bateriją tieks 22W galingumo elektros srovę. Taip pat tai galite atlikti ir naudodamiesi įprastu „MicroUSB“ jungtimi, kuri bateriją pakraus naudojant 15W srovę. Šioje apžvalgoje dalyvaujančios išorinės baterijos modelio numeris yra PB1022ZM, jos tikslūs matmenys yra 9,0 x 6,39 x 2,44 cm, bendras svoris apie 200 g kartu su pridedamu USB-C tipo laidu.

Pranešama, kad „Xiaomi Mi Pocket Power Bank Pro“ turėtų kainuoti maždaug 15 JAV dolerių. Bent jau kol kas ji yra prieinama tik Indijos rinkoje, tačiau reikėtų neatmesti tikimybės, kad ją jau visai netrukus bus galima įsigyti populiariose internetinėse parduotuvėse.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!