Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/7522/naujieji-samsung-foto-remai-nuotraukoms-muzikai-ir-filmams/spausdinti/

Naujieji „Samsung“ foto rėmai – nuotraukoms, muzikai ir filmams

Publikuota: 2007-03-31 09:02
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Samsung Electronics

Patogumą vertinantiems vartotojams „Samsung Electronics“ sukūrė skaitmeninį foto rėmą, kuriame galima patogiai peržiūrėti nuotraukas, filmukus, klausyti muzikos MP3 formatu. Pristatyti du nauji modeliai – SPH-72H ir versija su tinklo funkcijomis SPH-72V, kuriuose integruotas didelė raiškos (800 x 480) 7 colių ekranas ir garsiakalbiai.

Naujieji foto rėmai tai daugiafunkcinis skaitmeninis sprendimas su USB atmintimi, atminties kortelės („keturi viename“) funkcija ir automatinio turinio atkūrimo serveriu. Modelis SPH-72V su bevielio ryšio funkcija yra itin patogus dar ir dėl to, kad juo naudojantis labai paprasta skaitmenines nuotraukas perkelti į kitus įrenginius. „WiFi“ funkcija leidžia nuotraukas iš SPH-72V perduoti į kompiuterį su „Windows Vista“ operacine sistema ir peržiūrėti jas, įkeltas į tinklalapius, pavyzdžiui, „Windows Live Space“.

„Samsung Electronics“ Displėjų padalinio vyresnysis viceprezidentas Ha Yoon-ho, pristatydamas naujuosius gaminius parodoje „CeBIT 2007“, sakė, jog šie skaitmeniniai foto rėmai vartotojus turėtų sužavėti ne tik dėl pažangiausių technologijų ir patogumo. „Tikimės, jog skaitmeninio amžiaus vartotojus sužavės sentimentalusis gaminio aspektas, nes rėmeliai leis svarbiausių gyvenimo įvykių nuotraukas su artimaisiais ir draugais peržiūrėti bet kur ir bet kada“, - sakė Ha Yoon-ho.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!