Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/75068/kai-kurie-tesla-klientai-gales-isbandyti-visiskai-savarankisko-vairavimo-beta-versija/spausdinti/

Kai kurie „Tesla“ klientai galės išbandyti visiškai savarankiško vairavimo beta versiją

Publikuota: 2020-10-19 17:44
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

„Tesla“ išleis savo „visiškai savarankiško vairavimo beta versiją“ klientams, kurie yra „ekspertai ir atsargūs vairuotojai“, sako generalinis direktorius Elonas Muskas.

Per pastaruosius kelis mėnesius Elonas Muskas kalbėjo apie atnaujinimus „Tesla“ autopilote. Po atnaujinimo autopilotas turėtų gebėti interpretuoti savo aplinką 4D, o ne 2D plotmėje.

Kai kurie „Tesla“ klientai galės išbandyti visiškai savarankiško vairavimo beta versiją
Asociatyvi „Pixabay“ nuotr.

Ribotas „privačios beta versijos“ išleidimas įvyks kitą savaitę ir užuot nurodęs, kad tai bus autopiloto atnaujinimo paleidimas, Elonas Muskas tai vadina „ribota FSD beta versija“. „FSD“ reiškia „visišką savarankišką vairavimą“.

Elonas Muskas daugiau nedetalizavo būsimo programinės įrangos atnaujinimo, kuris, tikimasi, bus išleistas platesniam vairuotojų ratui tik gruodžio mėnesį.

Dėl šio atnaujinimo vairuotojams vis tiek reikės laikyti rankas ant vairo ir būti pasirengusiems visą laiką perimti valdymą. Visgi, šis atnaujinimas bus tikrai svarbus, nes „Tesla“ naudos jį pradėdama tobulinti visą savaiminio vairavimo sistemą, kad galiausiai panaikintų vairuotojo stebėjimo reikalavimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!