Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/75043/lg-pristate-plauku-augima-skatinanti-salma-sustabdys-plikima/spausdinti/

„LG“ pristatė plaukų augimą skatinantį šalmą: sustabdys plikimą

Publikuota: 2020-10-16 15:17
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Mažai kas žino, tačiau Pietų Korėjos elektronikos milžinė LG turi savo nuosavą grožio produktų padalinį, pavadinimu „Pra.L“, kurio asortimente galime rasti tokių tradicinių produktų, kaip ultragarsinių veido valiklių ar LED odos kaukių. Tačiau šįkart kompanija žengė netikėtą žingsnį ir pristatė „LG Pra.L MediHair“ – šalmą, skatinantį plaukų augimą.

„LG“ pristatė plaukų augimą skatinantį šalmą: sustabdys plikimą

Prietaisas naudoja „Low–Level Light Therapy“ technologiją, kuri naudodama 146 lazerius ir 104 LED diodus stimuliuoja plaukų folikulo kamienines ląsteles ir taip sulėtina plikimą. Pranešime spaudai LG teigia, jog šalme LED lemputės išdėstytos ties tomis galvos vietomis, kurios greičiausiai nuplinka – priekinėje dalyje ir viršugalvyje.

Visa tai iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kaip masalas lengvatikiams, tačiau taip tikrai nėra. LLLT technologija yra patvirtinta JAV Maisto ir vaistų administracijos kaip veikiantis gydymas nuo labai dažnai pasitaikančios landrogeninės alopecijos (plikimo) kenčiantiems vyrams. LG kartu su Seulo Nacionaline universitetine ligonine vykdytas tyrimas nustatė, jog „LG Pra.L MediHair“ naudojant tris kartus per savaitę 16 savaičių reikšmingai pagerėja plaukų tankumas ir storis.

Produktas siūlo tris skirtingus veikimo režimus – „Total Care“ veikia visą skalpą, „Front Care“ – tik priekinę dalį, o „Top Care“ – tik viršugalvį. Be to, įrenginys turi ir specialią „My Care“ opciją, kuri automatiškai nustato gydymo reikalaujančias vietas, jei vartotojas negali apsispręsti.

„LG Pra.L MediHair“ taip pat naudoja daugybę įvairių jutiklių, kurie užtikrina, kad šalmas dėvimas teisingai, o specialus dirželis padeda jo dydį parinkti skirtingo dydžio galvoms.

Kol kas bendrovė nepaskelbė nei kiek „MediHair“ kainuos, nei kuriose valstybėse bus parduodamas, tačiau žinome, jog produkto išleidimas numatomas šio mėnesio gale.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!