Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/75034/garmin-pristate-ismaniasias-svarstykles-index-s2/spausdinti/

„Garmin“ pristatė išmaniąsias svarstykles „Index S2“

Publikuota: 2020-10-15 21:05
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Garmin“ pristatė technologijų srities naujieną – išmaniąsias svarstykles „Index S2“. Dabar sveikos gyvensenos mėgėjai ir profesionalūs sportininkai galės rūpintis savo sveikata ir sekti savo svorį. Naudojantis svarstyklėmis, galima gauti tikslią informaciją, t. y. tokius biometrinius duomenis kaip kūno riebalų procentas, raumenų ir kaulų masė, KMI, vandens kiekis organizme ir kt.

„Index S2“ atsiradimas pagrįstas pirmosios kartos „Garmin“ išmaniųjų svarstyklių populiarumu, prietaisas labai tikslus, dizainas patobulintas, įdiegta naujų svorio sekimo funkcijų – be jų savo dienos nebeįsivaizduos sveikos gyvensenos mėgėjai ir profesionalūs sportininkai“, – teigia Danas Bartelis, „Garmin“ viceprezidentas, atsakingas už pasaulinius pardavimus.

„Garmin“ pristatė išmaniąsias svarstykles „Index S2“

Tiems, kas kasdien naudosis svarstyklėmis, svorio tendencijos nustatymo funkcija suteiks galimybę suprasti, kaip kinta svoris, nebus peržengta nusistatyta riba, nesuprantant, kaip tai įvyko. Toks valdiklis kaip ekrane matomas grafikas, parodantis 30 dienų svorio rodiklius ir pokytį, suteikia galimybę sutelkti dėmesį į bendrą svorio kitimo tendenciją.

Profesionaliems sportininkams, kuriems ypač svarbu stebėti kasdienius svorio pokyčius, labai pravers „Garmin“ išmaniųjų svarstyklių „Index S2“ hidratacijos lygio nustatymo funkcija, suteikianti galimybę nustatyti dabartinio ir ankstesnio svorio skirtumą. Sportininkai gali pagal šią informaciją įvertinti, pavyzdžiui, kiek vandens reikia papildomai jų organizmui po intensyvios treniruočių dienos.

„Index S2“ taip pat yra orų prognozės valdiklis, padedantis ja naudojantis planuoti likusią dienos dalį. Dažniausiai naudojamas funkcijas ir valdiklius galima personalizuoti, juos įjungti arba išjungti, atsižvelgiant į nustatytus tikslus. Išmaniųjų svarstyklių duomenys lengvai perduodami, naudojantis taikomąja programa Garmin Connect, į belaidį tinklą, juos galima peržiūrėti išmaniajame įrenginyje. Kartu su svoriu ekrane taip pat gali būti pateikta tokia informacija, kuri padės pasiekti sportinius tikslus, savarankiškai analizuoti gautus ir apdorotus duomenis, įskaitant kūno svorio pokyčius. „Index S2“ gali apdoroti net 16 naudotojų duomenis, todėl prietaisu galima naudotis ne tik asmeniškai, bet ir kartu su šeimos nariais, kurie kartu treniruojasi. Akumuliatorius veikia iki 9 mėnesių.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!