Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/74736/oficialiai-pristatyta-android-11-tv-skirta-versija/spausdinti/

Oficialiai pristatyta „Android 11“ TV skirta versija

Publikuota: 2020-09-26 13:28
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Vos prieš keletą savaičių „Google“ pristatė naująją „Android 11“ operacinės sistemos versiją, kuri skirta išmaniesiems telefonams. O dabar JAV milžinė pademonstravo ir platformos versiją, kuri bus naudojama „Android“ televizoriuose. Nesunku nuspėti ir tai, jog tai nėra tiesiog identiška versija to ką matome telefonuose, o „Google“ pasiūlys ir naujų, specialių funkcijų.

Oficialiai pristatyta „Android 11“ TV skirta versija

Kaip skelbia „Google“, naujoji „Android 11“ televizoriuose bus prieinama už keletos mėnesių. Teigiama, jog norint pasiekti šių rezultatų, kompanijos atstovai jau dirba kartu su keletu gamintojų. Ir nors daugumai dar teks palaukti, tačiau tiems, kurie turi „ADT-3 Developer Kit“ atsinaujinti gali jau dabar.

Kalbant apie pasikeitimus, kurie palies „Android“ televizorius turinčius vartotojus, tai būtina paminėti geresnį atminties valdymą bei galimybę suteikti vienkartinius leidimus, kurie padidins Jūsų saugumą. Kaip ir telefonuose, taip ir televizoriuose, didelis dėmesys buvo skirtas vartotojų saugumui bei tam, jog sumažinti TV pažeidžiamumo galimybes.

Žinoma, „Google“ nepamiršo ir savo žaidimų platformos „Stadia“. Naujoji „Android 11“ operacinės sistemos versija palaikys žaidimų pultus, kas yra labai svarbu tokiai virtualiai žaidimų transliavimo platformai kaip „Stadia“. „Android“ kūrėjų teigimu, naujoji platformos versija taip pat suteiks vartotojams galimybę lengviau valdyti savo televizorius.

Deja, tačiau kol kas išlieka neaišku kokie nauji televizoriai bus pristatyti su naująja „Android 11“ operacinės sistemos versija. Kaip bebūtų, nesunku nuspėti, kad daugelis gamintojų apie savo planus turėtų paskelbti jau artimiausiu metu.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!