Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73627/tik-nesijuokite-xiaomi-isleido-ismanu-klozeta/spausdinti/

Tik nesijuokite: „Xiaomi“ išleido išmanų klozetą

Publikuota: 2020-07-07 09:39
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Xiaomi“, o tiksliau jai priklausančios dukterinės įmonės, kurių vardų dažnai nežino net ir didžiausi technikos entuziastai, garsėjo įdomiais ir labai netradiciniais produktas. Vienas tokių neabejotinai yra „Youpin“ grupinio finansavimo platformoje pristatytas išmanus „Jenner XS Fully Automatic Flip Integrated Smart Toilet“ klozetas.

Tik nesijuokite: „Xiaomi“ išleido išmanų klozetą

Gaminio dizainas, kaip ir įprasta „Xiaomi“ įrenginiams, yra minimalistinis ir modernus. Reklaminėse nuotraukose matome tiek tradicinį baltą, tiek moderniam vonios interjerui pritaikytą oranžinį spalvų variantus. Didžiausias konstrukcijos privalumas – galimybė klozeto aukštį reguliuoti. Tai reiškia, jog juo patogiai naudotis galės tiek 90 cm ūgio vaikai, tiek poros metrų suaugusieji, lengvai pasiekdami idealų 35 laipsnių pritūpimo kampą.

Kita patogi funkcija, kuria gali pasigirti brangesnė produkto versija, yra automatinis dangčio atidarymas. Priartėjus prie klozeto, dangtis pakeliamas elektrinio varikliuko, todėl nereikia jo liesti ir taip išvengiama rankų užterštumo mikrobais.

Tam, kad žiemą gamtinius reikalus aptikti būtų patogiau, sėdimoji dangčio dalis yra šildoma. Ir šildoma ne bet kaip, bet tolygiai. Be to, yra net 5 šildymo lygiai.

„Jenner XS“ taip pat pasižymi „minkšto plovimo“ technologija, kai iš vandens suformuojami burbuliukai ir jūsų kūno paviršius nuplaunamas švelnia srove. Iškart po to pradedamas pūsti šiltas oras. Tokia sistema padeda išvengti tualetinio popieriaus naudojimo ir yra kur kas higieniškesnė.

Bazinio „Jenner XS“ modelio be automatinio dangčio pakėlimo kaina Kinijos rinkoje sieks 4699 juanius (591,83 euro), o dangčio pakėlimo funkciją turintis variantas atsieis 5699 juanius (717,78 euro). Pirkėjams bus leidžiama rinktis iš 6 spalvų variantų. Kol kas nepranešama apie prekybą kituose regionuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!