Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73519/xiaomi-gamins-automatini-kates-tualeta/spausdinti/

„Xiaomi“ gamins… automatinį katės tualetą

Publikuota: 2020-06-27 10:51
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Auginantys katę puikiai žino, koks kartais varginantis procesas gali būti katės tualeto tvarkymas. Be to, ilgainiui katės dėžutė pradeda skleisti nemalonų kvapą. „Xiaomi“ atkreipė dėmesį į šią žemišką problemą ir nuosavoje minios finansavimo platformoje pristatė „Catlink Automatic Litter Box Lite“ automatinį katės tualetą.

„Xiaomi“ gamins… automatinį katės tualetą

Produktas susideda iš dviejų dalių – pagrindo ir kamuolio formos skyriaus. Apatinėje dalyje taip pat įrengtas išmatų surinkimo stalčius. Kadangi visas svoris sutelktas pagrinde, o jo išorinė dalis padengta guma, gamintojas garantuoja, jog „Catlink Box Lite“ neslidinės ir nenuvirs, tad bus saugus tiek katei, tiek jūsų namų interjerui. Įrenginys yra 60 cm x 71 cm X 58 cm matmenų ir sveria 9 kg.

„Catlink Box Lite“ pasižymi triguba saugumo sistema ir 13 litrų talpos ekskrementų surinkimo talpa. Kad į aplinką nepatektų nemalonūs kvapai, užtikrina dvigubai užsandarinta dezodoravimo kamera.

Tai kaip veikia šitas daiktas? „Catlink Box Lite“ aprūpinta įvairiais sensoriais, todėl geba aptikti, kada katė apsilankė tualete ir kada jį paliko. Praėjus 3 minutėms nuo pasišalinimo, dėžutėje esantis mechanizmas pradeda suktis ir išvalo ekskrementus, juos surinkdamas į plastikinį maišelį, esantį specialiame stalčiuje. Jums teliks jį išimti ir išmesti į šiukšlių konteinerį.

Jei mechanizmui sukantis katė vėl nusprendžia apsilankyti tualete, valymo procesas automatiškai sustabdomas. Gamintojas teigia, kad minimalus jutiklių jautrumas siekia 1,5 kg.

Iš pradžių „Xiaomi“ planavo šį produktą pardavinėti už 1699 juanius (215 eurų), tačiau baiminantis, kad tokia didelė kaina atbaidys pirkėjus, ji buvo sumažinta iki 999 juanių (126 eurų). „Catlink Automatic Litter Box Lite“ bent jau artimiausiu metu bus prekiaujama tik Kinijoje, tad vargu ar šį naudingą įrenginį išvysime kituose regionuose.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!