Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73502/xiaomi-savo-naujaji-vaikiska-laikrodi-su-4g-palaikymu-ivertino-55-usd/spausdinti/

„Xiaomi“ savo naująjį vaikišką laikrodį su 4G palaikymu įvertino 55 USD

Publikuota: 2020-06-26 12:15
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

„Xiaomi“ niekaip nesiliauja kurti naujienų ir šį kartą paskelbė apie naują elektroninį įtaisą vaikams – išmanųjį laikrodį „Mi Rabbit Children’s Watch 4C 4G“, palaikantį darbą ketvirtosios kartos mobiliuosiuose tinkluose.

Įrenginyje naudojamas 1,3 colių jutiklinis ekranas ir 2 megapikselių priekinė kamera, kuri leis suaugusiesiems palaikyti vaizdo ryšį su vaikais 4G ir „Wi-Fi“ tinklų pagalba.

„Xiaomi“ savo naująjį vaikišką laikrodį su 4G palaikymu įvertino 55 USD

Pažangios navigacijos priemonės padės tėvams sekti jų atžalų buvimo vietą ir judėjimą. Vaikai galės bendrauti su intelektualiu „XiaoAI“ balso padėjėju, atlikdami tam tikras užduotis, tarkime, norėdami gauti informacijos iš elektroninės enciklopedijos ar valdyti muzikos atkūrimą.

Laikrodis yra apsaugotas nuo drėgmės ir dulkių pagal IPX8 standartą. Pateikiamos pagrindinės kūno rengybos funkcijos, tokios kaip atliktų žingsnių skaičius ir įveiktas atstumas.

Galimos dvi spalvų parinktys – raudona ir mėlyna. „Mi Rabbit Childrens Watch 4C 4G“ bus parduodamas už numatomą 55 USD kainą.

„Canalys“ skaičiavimais, pirmąjį šių metų ketvirtį pasaulyje į prekybą buvo išsiųsta 14,3 milijono išmaniųjų laikrodžių. Tai yra 12 % daugiau nei pernai, kuomet rinkai buvo buvo pateikta 12,7 milijono vienetų.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!