Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73487/mustang-mach-e-pardavinejami-net-iki-15-000-doleriu-brangiau-nei-rekomenduoja-gamintojas/spausdinti/

„Mustang Mach-E“ pardavinėjami net iki 15 000 dolerių brangiau, nei rekomenduoja gamintojas

Publikuota: 2020-06-25 10:39
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Darius Verbickas
Aut. teisės: ©Technologijos.lt
Inf. šaltinis: Technologijos.lt

Panašu, jog „Mustang“ vardas ir labai greitai išparduota pirmoji „Mustang Mach-E“ elektromobilių partija įkvėpė automobilių pardavėjams neregėtos drąsos. Kaip praneša „Electrek“, kai kurie jų užsidėjo net 15 000 JAV dolerių siekiantį antkainį.

Nors kai kurie senieji „Mustang“ gerbėjai ir nebuvo per daug patenkinti tuo, kad kompanija pristatė elektrinį „Mustang Mach-E“ SUV, tačiau bendrai automobilis buvo įvertintas gerai.

„Mustang Mach-E“ elektromobilis © Gamintojo nuotr.
„Mustang Mach-E“ elektromobilis © Gamintojo nuotr.

Tiesą sakant, pirmojo leidimo automobiliai buvo išparduoti vos per savaitę laiko ir „Electrek“ teigia, kad „Ford“ išankstinių rezervacijų turi metams į priekį. Jau virš 41 000 vnt.

Panašu, jog įkvėpti tokios sėkmės – kai kurie „Ford“ atstovai siekia pasinaudoti situacija ir stipriai užkėlė kainas. Žymiai labiau, nei įprastai taikomas prekybininkų antkainis.

„Mustang Mach-E“ kaina prasideda nuo 43 895 JAV dolerių – čia dar neįtraukiant 7 500 JAV dolerių paramos elektromobiliams – tačiau kai kurie šiuos automobilius rezervavę pirkėjai tvirtina, kad jų vietiniai pardavėjai užsidėjo nuo 5 000 iki 15 000 JAV dolerių antkainį. Dėl to galutinė automobilio kaina stipriai išauga.

„Electreck“ pasiteiravo „Ford“ kompanijos, kaip jie galėtų pakomentuoti šią situaciją, tačiau „Mustang Mach-E“ gamintojas atsakė, jog dėl kainos turi tarpusavyje tartis pardavėjas ir pirkėjas:

„Ford viešai paskelbė rekomendacines kainas visiems automobiliams. Dėl galutinės kainos tarpusavyje turi susitarti pardavėjai ir pirkėjai.“

„Mustang Mach-E“ į prekybos vietas turėtų atkeliauti šių metų paskutinį ketvirtį ir panašu, jog esant didelei paklausai – pardavėjai didesnių nuolaidų nedarys.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!