Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73462/ismanusis-laikrodis-didesniam-tikslumui-golfo-aiksteje/spausdinti/

Išmanusis laikrodis – didesniam tikslumui golfo aikštėje

Publikuota: 2020-06-22 19:11
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Viena iš sudėtingiausių ir techniškiausių sporto šakų pasaulyje yra golfas. Pažangai ir aukštam meistriškumui reikalinga patirtis, kuriai sukaupti gali prireikti ir dvidešimties metų. Diegdama kokybę užtikrinančius sprendimus, technologijų bendrovė „Garmin“ sukūrė naują prietaisą „MARQ Golfer“, todėl galėsite smagiai leisti laiką golfo aikštėje. Atsižvelgiant į tai, kad šiai sporto šakai svarbu ne greitis, o tikslumas, laikrodis bus geriausias patarėjas būnant golfo aikštėje.

Išmanusis laikrodis – didesniam tikslumui golfo aikštėje

Dalyvaujant profesionalaus sporto varžybose, neleidžiama naudotis išmaniaisiais prietaisais, kurie bet kokiu būdu galėtų pagerinti žaidėjo rezultatą. Tačiau jie naudingi mokantis žaisti treniruočių metu. „Garmin“ sukurtas „MARQ Golfer“ suteikia galimybę patekti į 41 000 tūkstančių golfo aikščių, pamėginti ne tik žaisti įprastoje golfo aikštėje, bet ir atrasti naujų aikštynų.

„Aš jau kelis dešimtmečius žaidžiu golfą, todėl įdėmiai seku su golfu susijusių technologijų tobulėjimą. Naujieji prietaisai yra stulbinantys, jie tapo daugiafunkciai – „Garmin“ sukurtasis „MARQ Golfer“ bus naudingas ne tik golfo aikštėje, tobulinant pasirinktą žaidimo techniką ir strategiją, bet juo bus galima naudotis ir tenkinant kasdienes reikmes, nes jo išvaizda estetiška“, – teigė vienas geriausių pasaulyje golfo žaidėjų Gregas Normanas.

Mokydamiesi žaisti, tiek pradedantieji, tiek patyrę žaidėjai, naudodamiesi išmaniuoju laikrodžiu „MARQ Golfer“, gali gauti žaidimo duomenis ir pagal juos įvertinti savo pažangą. Taip pat, naudodamiesi šiuo prietaisu, žaidėjai mato aikštės planą, kuriame parodomos kliūtys, pakilimai ir nuolydžiai. Be to, išmanusis laikrodis sugeba nustatyti vėjo kryptį, padėdamas žaidėjams išsirinkti tinkamiausią lazdą – kiek galima tiksliau smūgiuoti.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!