Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73244/amd-patvirtino-kad-didelis-navi-lustas-bus-isleidziamas-pries-konsoles/spausdinti/

AMD patvirtino, kad didelis „Navi“ lustas bus išleidžiamas prieš konsoles

Publikuota: 2020-06-07 16:26
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

Jau ne vieną kartą AMD sakė, kad šiemet tikrai išvysime RDNA 2 architektūros grafikos produktus. Ne vienas manė, kad AMD šiek tiek apsidraudžia ir pirmaisiais RDNA 2 produktais gali tapti ne diskreti vaizdo plokštė, o žaidimų konsolės. Būtent „PlayStation 5“ ir „Xbox Series X“ irgi turi RDNA 2 grafikos procesorius. Didelis „Navi“ lustas irgi turi RDNA 2 architektūrą ir dabar aiškėja, kad ši vaizdo plokštė bus išleidžiama anksčiau nei konsolės.

AMD patvirtino, kad didelis „Navi“ lustas bus išleidžiamas prieš konsoles

„Bank of America Securities Global Technology“ konferencijos metu AMD darbuotojas Devinder Kumar pareiškė, kad didelis „Navi“ lustas bus pirmuoju RDNA 2 grafikos produktu. Jis taip pat sako, kad didelis „Navi“ yra įspūdingas produktas, o entuziastai mėgsta pirkti geriausią, o AMD tikrai stengiasi, kad jiems suteiktų geriausią. Teigiama, kad RDNA 2 architektūra bus panaudota ne vienoje vaizdo plokštėje, o apims visą seriją. RDNA 2 grafikos produktų atskleidimo reikėtų tikėtis rugsėjo/spalio mėnesiais. Konferencijos metu taip pat buvo pakartota, kad „Zen 3“ procesoriai bus išleidžiami 2020 metų pabaigoje, bet tikslaus laikotarpio pateikta nebuvo.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!