Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73214/intel-siulo-visiems-maziau-kreipti-demesi-i-testus/spausdinti/

„Intel“ siūlo visiems mažiau kreipti dėmesį į testus

Publikuota: 2020-06-04 17:12
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ generalinis direktorius, Bob Swan, video žinutėje, kuri skirta „Computex 2020“ parodai pažėrė labai įdomių minčių. Bob Swan sako, kad industrija turėtų mažiau dėmesio skirti testams ir daugiau susimastyti kokią technologiją ir nauda duoda „Intel“ procesorių technologija.

„Intel“ siūlo visiems mažiau kreipti dėmesį į testus

Panašiai „Intel“ kalba jau keli metai, po to kai pasirodė „Ryzen“ procesoriai, kurie dabar yra ypač konkurencingi produktyvumo užduotyse ir dažniausiai pirmauja prieš „Intel“, o tuo pačiu labai mažai atsilieka žaidimuose.

Naujas „Intel“ generalinio direktoriaus pareiškimas reiškia, kad kompanija pripažįsta, kad jie nebėra geriausi visose srityse. Iki „Ryzen“ eros „Intel“ procesoriai laimėdavo beveik visus testus prieš AMD produkciją, o dabar dėl pranašumo reikia stipriai kovoti. Tai tuo pačiu gali reikšti, kad „Intel“ daugiau dėmesio skirs darbui tiesiogiai su klientais, galbūt pasiūlys ir išskirtinių produktų. Bob Swan taip pat tvirtina, kad „Tiger Lake“ procesoriai nešiojamiems kompiuteriams lyderiaus mobiliame segmente, bet tai gali neatsispindėti tradiciniuose testuose. Tad kyla natūralus klausimas, kaip iš tikro atrodys šie „Tiger Lake“ procesoriai, kurie turi pasirodyti šią vasarą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!