Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73212/volkswagen-leido-zvilgteleti-i-naujaji-arteon/spausdinti/

„Volkswagen“ leido žvilgtelėti į naująjį „Arteon“

Publikuota: 2020-06-04 11:27
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

„Volkswagen“ jau pristatė pirmuosius naujojo „Arteon“ vaizdus. Kartu su iki šiol gamintu „Gran Turismo“ modeliu pasirodys ir naujasis „Shooting Brake“ variantas. „Naujasis „Arteon Shooting Brake“ leido mums subalansuoti greitį, galią ir erdvumą“,- teigė „Volkswagen“ grupės dizaino ir „Volkswagen“ prekės ženklo dizaino departamento vadovas Klaus Bischoff.

„Volkswagen“ leido žvilgtelėti į naująjį „Arteon“

Kartu su antrąja „Arteon“ versija „Volkswagen“ iš esmės atnaujins šį modelį. Viduje „Arteon“ pasitiks atnaujintu skaitmeniniu valdymo skydeliu – naujausia modulinė pramogų ir informacijos matrica (MIB3) užtikrins geriausią įmanomą junglumą. Technologiškai pažangesnė tapo ir montuojamų jėgainių gama.

Visi varikliai bus ypač efektyvūs, į aplinką išskirs nedaug emisijų ir turės aukštą sukimo momentą. Pasiekti maksimalų efektyvumą leidžia inovatyvūs, ateičiai pritaikyti varikliai ir emisijų mažinimo technologijos. Be to, ši avangardinių modelių gama sulauks ir naujų išmanių vairuotojo asistentų.

„Arteon“ ir „Arteon Shooting Brake“ pasauliui bus pristatyti jau šį birželį. Lietuvoje juos užsisakyti bus galima jau šią vasarą, o pirmuosius klientus automobiliai pasieks rudenį.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!