Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73150/hp-pristato-auksciausios-pasaulyje-raiskos-vr-salma/spausdinti/

HP pristato aukščiausios pasaulyje raiškos VR šalmą

Publikuota: 2020-05-31 19:18
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

HP pristatė naują prietaisą, pavadintą „Reverb G2“. Gamintojas sukūrė naują virtualios realybės šalmą bendradarbiaudamas su „Valve“ ir „Microsoft“. Pasak pardavėjo, aksesuaras ne tik pralenkė savo pirmtaką pagal funkcionalumą, bet ir gavo aukščiausią savo segmente ekrano skiriamąją gebą.

HP pristato aukščiausios pasaulyje raiškos VR šalmą

Naujiena turi du 2,89 colio ekranus, kurių skiriamoji geba yra 2160×2160 pikselių, o atnaujinimo dažnis siekia 90 Hz. „Valve“ sukurti lęšiai suteikia 114 laipsnių regėjimo lauką, kad būtų galima geriau panardinti vartoją į virtualų pasaulį. Tam pačiam tikslui taip pat naudojami garsiakalbiai, esantys 10 mm atstumu nuo vartotojo ausų ir palaikantys „Microsoft“ erdvinio garso technologiją.

HP pristato aukščiausios pasaulyje raiškos VR šalmą

Prietaisas gavo keturias kameras ir suteikia galimybę nustatyti padėtį šešiomis kryptimis, nenaudojant išorinių jutiklių. „HP Reverb VR G2“ svoris yra 500 gramų. Patogiam dėvėjimui šalmas aprūpintas svorio paskirstymo sistema. Jį taip pat galima lengvai pakreipti 90 laipsnių, kad būtų galima greitai pereiti iš virtualiojo pasaulio į realybę.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!