Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/73111/pirmasis-lg-48-coliu-4k-oled-televizorius-pasirodys-birzeli/spausdinti/

Pirmasis LG 48 colių 4K OLED televizorius pasirodys birželį

Publikuota: 2020-05-28 09:11
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©TopCom.lt
Inf. šaltinis: TopCom.lt

Nepaisant to, kad dėl koronaviruso pandemijos daugelis renginių ir gaminių išleidimų atidedami vėlesnei datai, LG, laikydamasi savo planų, paskelbė apie JAV artėjančią pardavimų pradžią pirmojo 4K OLED televizoriaus, kurio ekrano įstrižainė yra 48 coliai.

Naujiena bus parduodama Jungtinėse Valstijose birželio pabaigoje už 1499 USD kainą. Pietų Korėjos įmonė pirmą kartą sukūrė televizorių su tokio dydžio OLED ekranu. Anot LG atstovų, 48 colių televizoriaus OLED matricos vaizdo elementų tankis yra panašus į 96 colių 8K ekraną, o dėl didelio funkcionalumo jis idealiai tinka naudoti kaip žaidimų monitorius.

Pirmasis LG 48 colių 4K OLED televizorius pasirodys birželį

Kaip ir kiti 2020 m. „LG 4K OLED“ televizoriai, debiutantas palaiko „NVIDIA G-Sync“ technologiją ir gali būti naudojamas žaidimams, kuriems reikalingas didelis kadrų dažnis. Produkto internetiniame puslapyje pranešama, kad „FreeSync“ palaikymas televizoriuje pasirodys išleidus programinės įrangos naujinius.

„48CX“ televizorius gali atkurti 4K turinį iki 120 kadrų per sekundę dažniu, naudodamas „Dolby Vision“ arba HDR10, be to, palaiko Enhanced Audio Return Channel (eARC) technologiją, automatinę mažo latentinio laiko trukmę (ALLM) ir kintamo atnaujinimo dažnio (VRR) funkciją, kuri leidžia jį naudoti su „Xbox Series X“ ir „PS5“ žaidimų konsolėmis.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!