Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/72767/lenovo-tikisi-nurungti-xiaomi-jos-pacios-ginklais-pristate-260-euru-kainuojanti-elektrini-paspirtuka/spausdinti/

„Lenovo“ tikisi nurungti „Xiaomi“ jos pačios ginklais: pristatė 260 eurų kainuojantį elektrinį paspirtuką

Publikuota: 2020-04-30 20:31
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Pažvelgę per langą netruksime pastebėti – saulė šviečia vis stipriau, temperatūra jau taikosi į dvidešimtuką, o gatvėse vis daugiau dvirates transporto priemones vairuojančių žmonių. Taigi, nenuostabu, jog šiltajam sezonui po truputį pradeda ruoštis ir elektronikos gamintojai. Vienu tokių tapo „Lenovo“, lietuviams geriausiai žinoma dėl savo gaminamų nešiojamų kompiuterių, – netikėtai pristatytas pigus „Lenovo M2“ paspirtukas.

„Lenovo“ tikisi nurungti „Xiaomi“ jos pačios ginklais: pristatė 260 eurų kainuojantį elektrinį paspirtuką

Žvelgiant į oficialias nuotraukas, nesunku pastebėti, jog dizaineriai įkvėpimo sėmėsi iš „Xiaomi“ – tas pati minimalizmo filosofija, pilka ar balta aliuminio rėmo spalvos su raudonais akcentais. Paspirtukas taip pat gali būti lengvai sulenkiamas, kas stipriai palengvina jo transportavimą. Be to, atsparumą aptaškymui ir važiavimą per lietų užtikrina IP54 sertifikatas, o maksimalus paspirtukininko svoris – 120 kg. Greitis apribotas iki maksimalaus Kinijoje tokio tipo prietaisams leidžiamų 25 km/h.

„Lenovo M2“ pasižymi trigubais stabdžiais – diskinis ir frikcinis galiniai ir regeneracinis priekyje, o komfortišką kelionę užtikrina taip pat triguba amortizavimo sistema. Baterijos galia siekia 350 W, o nuvažiuojamas atstumas vienu įkrovimu – 30 km.

„Lenovo“ tikisi nurungti „Xiaomi“ jos pačios ginklais: pristatė 260 eurų kainuojantį elektrinį paspirtuką

Nors ši dviratė transporto priemonė sveria vos 15 kg, tai nesutrukdė gamintojui jo aprūpinti visais atributais – lempomis, atšvaitais, LED ekranu, kuriame rodomas greitis, baterijos įkrova ir kita informacija. Jei to būtų maža, baterijos likutį galite patikrinti savo išmaniuoju telefonu.

Kaip ten bebūtų, pati geriausia „Lenovo M2“ savybė – vos 260 eurų Kinijoje siekianti kaina. Akivaizdu, jog taip bus siekiama mesti pirštinę „Xiaomi“, sėkmingai dominuojančią elektrinių paspirtukų rinkoje. Gamintojas kol kas nekalba apie planus paspirtuką pardavinėti tarptautinėje rinkoje, bet puse lūpų užsimenama apie prekybą Indijoje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!