Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/72359/samsung-isleido-akg-n400-belaidzius-ausinukus/spausdinti/

„Samsung“ išleido „AKG N400“ belaidžius ausinukus

Publikuota: 2020-04-02 17:38
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Menka paslaptis, jog Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ kuria ne tik išmaniuosius telefonus. Gamintojas turi ne tik didžiulį televizorių ar kitos technikos pasirinkimą, bet ir gausybę priedų savo telefonams. Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas, kartu su naujausiais „Galaxy S20“ serijos flagmanais, pristatė ir naujuosius „Galaxy Buds+“ belaidžius ausinukus, o dabar turi alternatyvą net ir jiems.

„Samsung“ išleido „AKG N400“ belaidžius ausinukus

„Samsung“ visai neseniai išleido naujus „AKG N400“ belaidžius ausinukus, kurie yra geresnė alternatyva jų pačių sukurtiems „Galaxy Buds+“. Ir nors abu produktai yra sukurti to paties gamintojo, abu jie yra ir vienas kito konkurentai. AKG vardu pažymėtas produktas yra kiek brangesnis, tačiau tuo pačiu ir pasižymi tam tikromis funkcijomis, kurių nerasime „Galaxy Buds+“.

Visų pirma, naujieji „AKG N400“ turi aktyvų triukšmo slopinimą, kuo negali pasižymėti „Galaxy Buds“ serijos naujiena. Teigiama, jog su šia funkcija baterijos tarnavimo laikas turėtų siekti maždaug 5 valandas, o jeigu naudositės ausinukais be jos – tuomet turėtumėte gauti maždaug 6 valandas nepertraukiamos muzikos. Įkrovimo dėžutė turėtų suteikti dar papildomas 6 valandas.

Dar viena išskirtinė AKG savybė – atsparumas vandeniui. „N400“ modelis pasižymi IPX7 atsparumu vandeniui, o tai reiškia, kad ausinukai gali išgyventi iki pusvalandžio esant ne giliau kaip metras po vandeniu. Verta paminėti ir tai, jog naujasis produktas turi palaikymą „Bixby“, „Siri“ ir „Google Assistant“ virtualiems asistentams, o tai leis Jums ausinukus valdyti balso komandomis.

Naujieji AKG ausinukai bus prieinami juodos, sidabrinės ir mėlynos spalvų, o jų kaina turėtų siekti maždaug 170 eurų. Kada „AKG N400“ pasirodys tarptautinės rinkos prekybos lentynose – bent jau kol kas išlieka neaišku.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!