Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/72308/huawei-pradejo-bendradarbiauti-su-pubg-zaidimo-kurejais-kurs-procesorius-ir-kompiuteriams/spausdinti/

„Huawei“ pradėjo bendradarbiauti su „PUBG“ žaidimo kūrėjais: kurs procesorius ir kompiuteriams

Publikuota: 2020-03-28 21:03
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Huawei“ yra ne tik viena didžiausių pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintojų, bet ir viena nedaugelio kompanijų, naudojančių juose nuosavus procesorius. Tačiau panašu, jog Kinijos milžinė neketina apsiriboti lustais mobiliesiems įrenginiams ir ketina gaminti „HiSilicon Kunpeng“ pavadinimu pakrikštytus procesorius asmeniniams kompiuteriams. Dėl šios priežasties „Huawei“ paskelbė strateginę partnerystę su „Tencent Games“, itin populiarių kompiuterinių žaidimų kūrėjais.

„Huawei“ pradėjo bendradarbiauti su „PUBG“ žaidimo kūrėjais: kurs procesorius ir kompiuteriams

Abi kompanijos planuoja kurti kelias bendras inovacijas, o „Huawei“ netgi ketina įsteigti bendrą laboratoriją su „Tencent Games“. Komentuodamas šią naujieną „Tencent Group“ viceprezidentas Ma Xiaoyi sakė: „Esame patenkinti, kad pradėjome strateginę kooperaciją su „Huawei“ ir kuriame bendrą laboratoriją. Tai padės paspartinti bendradarbiavimą mobiliosios debesijos žaidimų, žaidimų variklių ir kitose srityse, išnaudojant abiejų pusių pranašumus.“

Jis taip pat paminėjo, jog jo kompanija sukūrė „Tencent Cloud Game GameMatrix“ platformą ir ruošiasi ateityje išnaudoti galingus „Huawei HiSilicon Kunpeng“ procesorius rinkoje lyderiaujančiuose, aukštos kokybės ir nedaug kainuojančiuose mobiliuosiuose debesijos žaidimų sprendimuose.

Vienas „Huawei“ vadovų Hou Jinlog yra įsitikinęs, jog ateinantys 10 metų bus auksinis dešimtmetis procesorių architektūrai, o norint diversifikuoti šias inovacijas, reikia ir kitų kūrėjų įsitraukimo. Kinijos telekomunikacijų gigantė paskelbė investuosianti 200 milijonų JAV dolerių į „Kunpeng“ kūrimą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!