Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/72251/redmi-sukure-ispudinga-televizoriu/spausdinti/

„Redmi“ sukūrė įspūdingą televizorių

Publikuota: 2020-03-25 21:03
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

Šiandien jau rašėme, kad dukterinė kompanijos „Xiaomi“ įmonė „Redmi“ šiandien pristatė naujausius savo flagmanus. Tačiau spaudos konferencijos metu atskleistos ne tik visos „Redmi K30 Pro“ telefonų savybės, bet ir pademonstruota keletas kitų produktų. Vienas įspūdingiausių – 98 colių įstrižainės išmanusis televizorius.

„Redmi“ sukūrė įspūdingą televizorių

Dar prieš kelias dienas „Redmi“ anonsavo savo ketinimus pristatyti didžiuliu ekranu pasižymintį produktą, todėl nuspėti, jog bus pristatytas televizorius nebuvo sunku. Kiek anksčiau, gamintojas jau buvo pristatęs 40 ir 70 colių televizorius, tačiau įsivaizduoti, kad bus pristatytas tokio dydžio prietaisas buvo ganėtinai sudėtinga.

„Redmi“ atstovų teigimu naujasis „Redmi TV“ yra 13,6 proc. didesnis nei viengulė 1,2 metro lova arba tokio pat dydžio kaip stalo tenisui skirtas stalas. Skamba daugiau nei įspūdingai, tiesa? Tačiau dar įspūdingiau atrodo šio televizoriaus kaina – 2826 JAV doleriai. Milžiniška suma už milžinišką televizorių, tad pažiūrėkime ką už tai gauname.

„Redmi TV“ pasižymi tamsiai juodos spalvos nerūdijančio plieno rėmu, kurio kraštinės yra vos 12,8 mm pločio. Tai reiškia, kad ekranas dengia net 98,8 proc. priekinės televizoriaus dalies. Nesunku nuspėti ir tai, jog šis įrenginys yra 4K raiškos, dengia 85 proc. NTSC spalvų gamos bei pasižymi 140000:1 dinaminio kontrasto santykiu.

Naujasis „Redmi“ produktas naudoja 12 nm procesorių bei turi 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Televizoriaus korpuse taip pat rasime 3 HDMI jungtis, 1 AV, 2 USB, interneto laido jungtį, 1 S/PDIF jungtis. 98 colių „Redmi TV“ taip pat turi du 8W garsiakalbius. Žinoma, televizoriuje naudojama „Xiaomi“ sukurta vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, šis „Redmi“ produktas kainuoja net 2826 JAV dolerių ir prekyboje pasirodys nuo balandžio 9 dienos. Tiesa, mūsų rinkoje šio televizoriaus greičiausiai, kad neišvysime, tačiau tai gali būti naudinga informacija tiems, kurie domisi „Xiaomi“ ir jos dukterinės įmonės kuriama produkcija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!