Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/71934/seasonic-pranesa-apie-tris-naujus-pasyvius-maitinimo-blokus/spausdinti/

„Seasonic“ praneša apie tris naujus pasyvius maitinimo blokus

Publikuota: 2020-03-03 11:23
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Seasonic“ visiems praneša, kad papildo savo pasyvaus aušinimo maitinimo blokų seriją „Prime Fanless“. Kol kas šiai serijai priklausė tik vienas 600 W maitinimo blokas, o dabar joje bus 4 maitinimo blokai du su „Titanium“ ir du su „Platinum“ sertifikatais.

„Prime Fanless TX“ serijos maitinimo blokai turi „Titanium“ sertifikatą, o tai garantuoja didesnį nei 95 % efektyvumą. Kadangi efektyvumas toks didelis „Seasonic“ su pasyviu aušinimu gali pasiūlyti net 700 W galingumo maitinimo blokus. Abu serijos maitinimo blokai turi dvi 8 pin maitinimo jungtis ir po keturias 6+2 pin PCIe maitinimo jungtis.

„Seasonic“ praneša apie tris naujus pasyvius maitinimo blokus

„Prime Fanless PX“ serijoje irgi du maitinimo blokai, jie abu turės „Platinum“ sertifikatą, o tai reiškia didesnis nei 93 % efektyvumas. Pirkėjams bus siūlomi 500 ir 450 W galios maitinimo blokai. Tarp jungčių yra dvi 8 pin maitinimo jungtis, bet tik dvi 6+2 pin PCIe maitinimo jungtis.

„Seasonic“ dabar naujų „Prime Fanless TX/PX“ serijos maitinimo blokų kainų neatskleidžia, bet jos nebus pačios mažiausio. Gamintojas produktų kokybę įrodys su net 12 metų garantija.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!