Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/71239/tualetini-popieriu-pristatantis-robotas-turi-sumazinti-tualete-patiriama-stresa/spausdinti/

Tualetinį popierių pristatantis robotas turi sumažinti tualete patiriamą stresą

Publikuota: 2020-01-13 21:23
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: LRT.lt

Viena iš labiausiai elektronikos parodos CES 2020 lankytojus sužavėjusių staigmenų buvo nedidelis robotas su pliušinio meškino veidu. Tačiau technologijų entuziastus labiausiai domina ne roboto išvaizda, o tai, ką jis daro. Robotas rūpinasi, kad jums nepritrūktų tualetinio popieriaus, skelbia CNN.

Tualetinį popierių pristatantis robotas turi sumažinti tualete patiriamą stresą
Stopkadras.

„RollBot“ gali būti valdomas išmaniojo telefono programėle ir, ištikus bėdai, papildyti tualetinio popieriaus atsargas. Unikalų robotą pristatė kompanijai „Procter&Gamble“ priklausantis tualetinio popieriaus prekės ženklas „Charmin“, kurio marketingo specialistai visada garsėjo unikaliomis idėjomis.

Rodos, šį kartą rinkodaros planas pavyko, nes robotas sulaukė dėmesio tiek socialiniuose tinkluose, tiek žiniasklaidoje.

Be to, tai nebuvo vienintelė „tualeto“ naujiena parodoje. Kompanija pristatė ir blogo kvapo detektorių „SmellSense“. Elektroninis prietaisas įspėja vartotojus, kai tualetas nemaloniai kvepia, o dar svarbiau, praneša, kai kvapai išsisklaido.

Daud dėmesio susilaukė ir virtualios realybės akiniai, kurie, jums mėgaujantis vonios malonumais, leidžia lankytis mėgstamame gyvos muzikos koncerte ar teatre.

Tiesa, kol kas nė vienas iš šių kūrinių nėra parduodamas. Tualetiniu popieriumi prekiaujanti bendrovė taip tiesiog nori atkreipti į save dėmesį ir garsinti prekės ženklą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!