Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/71225/ktu-keliasi-i-pajuri-kvies-aplankyti-savo-stenda-klaipedos-mugeje-studiju-regata-20/spausdinti/

KTU keliasi į pajūrį – kvies aplankyti savo stendą Klaipėdos mugėje „Studijų regata'20“

Publikuota: 2020-01-10 19:14
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Šį penktadienį, sausio 10 d., 10.00–15.00 val. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje vyks jau 6-oji studijų ir karjeros mugė „Studijų regata’20“. Klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai mugėje taip pat galės užsukti ir į Kauno technologijos universiteto (KTU) stendą. Moksleiviai, tėvai, mokytojai ir studentai galės susipažinti su dominančiomis studijų programomis, gauti profesionalias konsultacijas ir išmėginti jėgas šaudyme, žaidžiant „Gunplay VR“ žaidimą.

KTU keliasi į pajūrį – kvies aplankyti savo stendą Klaipėdos mugėje „Studijų regata'20“
KTU nuotr.

Didžiajame KTU stende dalyvius pasitiks gausi ir puikiai nusiteikusi Universiteto atstovų komanda. Jie mielai atsakys į visus su bakalauro ir magistrantūros studijomis, mokslu ir būsima karjera susijusius klausimus, pristatys 9 universiteto fakultetus, papasakos apie laisvalaikio, sporto, visuomeninių veiklų galimybes.

„Pokalbiu metu sužinosite, kokios studentiškos organizacijos veikia universitete ir kaip galima prie jų prisijungti, kokioje užsienio aukštojoje mokykloje galėsite praleisti „Erasmus+“ studijų mainų semestrą, kokius žingsnius reikia atlikti norint įsikurti antruosiuose namuose – bendrabutyje, kaip gauti didžiausią Lietuvoje talento stipendiją ir dar daugiau būsimam studentui aktualių dalykų“, – vardijo KTU rinkodaros vadovė Paulina Kuzmickaitė.

Mugės metu KTU stende bus galima nusikelti į virtualią realybę bei išmėginti Universiteto studentų sukurtą žaidimą – šaudyklos imitaciją – „Gunplay VR“, kurį visai neseniai išbandė ir žaidimų kultūros renginio „GameOn“ dalyviai. Taikliems šauliams bus dalinami simboliniai prizai – vienetiniai KTU suvenyrai.

P. Kuzmickaitė atkreipia dėmesį, kad Kauno technologijos universiteto stendas savo vizualiniais ir įvaizdžio sprendimais Klaipėdos studijų ir karjeros mugėje pratęs plačiai nuvilnijusią inovatyvią, ryškią ir futuristinio atspalvio KTU priėmimo į studijas kampaniją bei pateiks vieną kitą užuominą į tai, kuo nustebins kitose studijų mugėse Kaune ir Vilniuje.

Negalėjusieji dalyvauti Klaipėdos „Studijų regatoje'20“, sausio 23 d. kviečiami atvykti į Aukštųjų mokyklų mugę Kaune, „Žalgirio“ arenoje, arba vasario 6–7 d. „Studijos 2020“, LITEXPO parodų rūmuose, Vilniuje.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!