Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/71177/ces-2020-parodoje-buvo-pristatytas-naujas-colgate-ismanusis-dantu-sepetelis-kuris-gali-aptikti-apnasas/spausdinti/

„CES 2020“ parodoje buvo pristatytas naujas „Colgate“ išmanusis dantų šepetėlis, kuris gali aptikti apnašas

Publikuota: 2020-01-08 11:15
Tematika: Elektronika, technika
Aut. teisės: ©Sugedo.lt
Inf. šaltinis: Sugedo.lt

„Colgate“ anonsavo prie „iPhone“ prijungiamą išmanųjį dantų šepetėlį, kuris užtikrina švaresnius dantis ir puikią burnos priežiūrą.

Kai valgome šokoladinį tortą ar geriame gazuotus gėrimus, nepagalvojame, kokias pasekmės tai turi dantims ir dantenoms. Jeigu norite senatvėje išlaikyti sveikus dantis, burną reikia tinkamai prižiūrėti. Todėl ir egzistuoja tokie produktai kaip „Colgate Plaqless Pro“. Vis dėlto priešingai negu bet kuris kitas išmanusis dantų šepetėlis, šis gali pasiūlyti kai ką daugiau.

„CES 2020“ parodoje buvo pristatytas naujas „Colgate“ išmanusis dantų šepetėlis, kuris gali aptikti apnašas

„Colgate Plaqless Pro“ yra naudojamas su „Colgate Connect“ programėle, skirta „iPhone“ modeliams. Programėlė vartotojui duoda nurodymus, kokią vietą valyti ir kiek laiko tai daryti. Be viso to „Plaqless Pro“ netgi gali nustatyti, kur jūsų burnoje yra susidariusios apnašos. Tai yra pasiekiama šepetėlio optinių jutiklių dėka. Jeigu burnoje bus aptiktos apnašos, šepetėlis ims šviesti mėlynai, o kai jos bus pašalintos, spalva pasikeis į baltą.

Šepetėlyje yra dar daugiau jutiklių, kurie ištiria vartotojo burną ir nurodo, kurios vietos yra nešvarios ir reikalauja nuodugnesnio valymo. Apie šepetėlio kainą informacijos kol kas nėra, o „Colgate“ pranešė, kad jis pasirodys šiais metais.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!