Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/70971/google-maps-nuo-siol-leis-pasirinkti-ikrovimo-stoteliu-tipus/spausdinti/

„Google Maps“ nuo šiol leis pasirinkti įkrovimo stotelių tipus

Publikuota: 2019-12-18 10:22
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Lukas Snarskis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

JAV milžinė „Google“ nuolat stengiasi atnaujinti ir patobulinti savo teikiamas paslaugas. Kiekvienas šios kompanijos produktas nuolatos sulaukia naujinių, o dabar pakankamai naudingo papildymo sulaukė ir „Google Maps“ žemėlapių programėlė.

Nuo šiol šioje itin populiarioje „Google“ sukurtoje aplikacijoje bus galima nustatyti filtrą, kuris rodys elektrinėms mašinoms skirtas įkrovimo stoteles pagal įkrovimo jungties tipą. Tokiu būdu Jūs galėsite matyti tik tas stoteles, kurios yra tinkamos įkrauti Jūsų automobilį.

„Google Maps“ nuo šiol leis pasirinkti įkrovimo stotelių tipus

Tokių pokyčių „Android“ operacinės sistemos kūrėjai nusprendė imtis atsižvelgdami į vartotojų pageidavimus. Elektriniai automobiliai turi skirtingas įkrovimo jungtis, o žemėlapyje matant visas galima įkrovimo stoteles – dažnai galėdavo kilti problemų, kuomet atvykus nepavyksta rasti reikiamos. Pavyzdžiui, „Nissan“ el. automobiliai naudoja „CHAdeMO“, „Tesla“ turi sukūrę savo jungtį, o BMW ir Volkswagen“ naudoja CCS tipo įkrovimo jungtį.

Nesunku suprasti, jog visų stotelių rodymas galėjo išties sukelti rimtų problemų elektrinių automobilių vairuotojams, o būtent dėl to „Google“ ir nusprendė imtis šių veiksmų. Nuo šiol „Google Maps“ programėlėje bus galima pasirinkti tik reikiamą įkrovimo tipą palaikančias stoteles ir tai gerokai palengvins tokių automobilių savininkų paieškas.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!