Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/70494/naujas-europos-keliu-mokesciu-aparatas-jau-prekyboje/spausdinti/

Naujas Europos kelių mokesčių aparatas – jau prekyboje

Publikuota: 2019-11-12 19:18
Tematika: Elektronika, technika
Inf. šaltinis: Pranešimas spaudai

Transporto įmonės jau gali įsigyti naująjį Europos kelių mokesčių aparatą DKV BOX EUROPE, suteikiantį galimybę apmokėti rinkliavas už kelius daugelyje žemyno šalių, praneša bendrovė „DKV Euro Service“.

Naujas Europos kelių mokesčių aparatas – jau prekyboje

Šiuo metu Europos elektroninės kelių rinkliavos (angl. EETS) reikalavimus atitinkantis kelių mokesčių aparatas DKV BOX EUROPE jau veikia Vokietijoje, Belgijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Portugalijoje, Ispanijoje. Juo taip pat galima apmokėti kelių mokesčius už važiavimą Herreno, Liefkenshoeko ir Warnowo tuneliais. Kompanijos atstovai žada, kad netrukus šį sąrašą papildys ir daugiau šalių.

„Šis kelių mokesčių aparatas jau veikia daugelyje Europos šalių, kurios yra svarbūs maršrutai ir Lietuvos vežėjams. Tai leidžia man manyti, kad naujasis aparatas bus paklausus ir mūsų šalyje. Esu tikras, kad ilgainiui tai bus geriausias ir plačiausiai visoje Europos naudojamas elektroninės kelių rinkliavos reikalavimus atitinkantis aparatas“, – sako Artūras Michejenko, „DKV Euro Service Baltikum“ vadovas.

Siekdami šio tikslo kompanijos atstovai tikina atidžiai ir intensyviai tikrinę visas proceso dalis nuo paties aparato funkcionalumo bei jo integracijos ir veikimo pačių operacijų metu iki tikslios informacijos perdavimo bei atsiskaitymo procedūrų. Šie veiksmai, anot jų, garantuoja klientams visišką saugumą.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!