Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/70226/xiaomi-pristate-hifi-ausines-kaina-atima-zada/spausdinti/

„Xiaomi“ pristatė HiFi ausines: kaina atima žadą

Publikuota: 2019-10-23 11:40
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Ignas Petrikonis
Aut. teisės: ©Telefonai.eu
Inf. šaltinis: Telefonai.eu

„Xiaomi“ anonsavo naujas audiofilams skirtas HiFi ausines. Naujasis produktas stipriai skiriasi nuo pirmtakų ir, pasak kompanijos, jo flagmaniškumas atsispindi ne tik produkto galimybėse, bet ir kainoje.

„Xiaomi HiFi Hybrid“ ausinukai pasižymi net 4 garsiakalbiais vienoje ausinėje – 2 skirtais dinamiškam garsui bei 2 skirtais subalansuotam audio. Pastarieji yra įmontuoti prieš dinamiškuosius, siekiant pagerinti garso detalumą.

„Xiaomi“ pristatė HiFi ausines: kaina atima žadą

Žemiems dažniams skirtas silikono sluoksnis, o aukštiesiems – titano kompozitas diafragmos viduje. Tokia konfigūracija leidžia geriau atkurti vidutinį ir žemą garso diapazonus. Be to, ausinių MMCX jungtukai yra padengti storu aukso sluoksniu – viskas siekiant pagerinti laidumą ir užtikrinti, jog aukso danga kuo mažiau nusidėvėtų per ilgą naudojimo laikotarpį. Gamintojas pažymi, jog pažeidus ar sulaužius jungtukus, juos bus galima lengvai pakeisti.

„Xiaomi HiFi Hybrid“ gali pasigirti iš cirkonio pagaminta garso kamera, kuri yra itin patvari.

Ausinės buvo sukurtos veikti tiek laidiniu, tiek belaidžiu režimu. Norint naudoti be laidų, reikės jas prijungti prie specialaus „Bluetooth DAC“ stiprintuvo, prisijungiančio Bluetooth ryšiu prie jūsų telefono ir palaikančiu Hi-Res SBC, AAC ir LDAC garso signalo perdavimo kodekus. Laidiniame režime vartotojas gali rinktis, naudoti ausines su standartiniu 3, 5mm jungties kištuku ar pasinaudoti dėžutėje pridedamu USB-C adapteriu su integruota DAC mikroschema. „Xiaomi“ giriasi, jog ausinių laidai pagaminti iš sidabruotų bedeguonio vario.

„Xiaomi HiFi Hybrid“ jau galima užsisakyti Azijoje, oficialiame kompanijos tinklapyje. Prekybos lentynas naujosios ausinės pasieks lapkričio 11 dieną ir kainuos net 126 eurus. Žinių apie oficialią prekybą mūsų regione nėra, tačiau neabejojame, jog po mėnesio „Xiaomi HiFi Hybrid“ bus galima įsigyti Kinijos elektroninėse parduotuvėse, tokiose kaip „AliExpress“ ar „Gearbest“.

Produkto pakuotėje vartotojas ras 1 x trumpą 3,5mm laidą, 1 x ilgą 3,5mm laidą, 1 x USB-C audio perėjimą, 1 x Bluetooth adapterį, 4 poras silikoninių bei 2 poras ausų kištukų su atmintimi, 1 x dėklą, 1 x USB-C įkrovimui skirtą kabelį, porą ausų kablių (papildomai apsaugo nuo iškritimo iš ausų) bei naudojimo instrukciją.

‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!