Elektronika.lt

Elektronika.lt - elektronikos, informacinių ir
ryšių technologijų portalas

Adresas: http://www.elektronika.lt
El. paštas: info@elektronika.lt
 Atspausdinta iš: http://www.elektronika.lt/naujienos/elektronika/69702/intel-apollo-lake-procesoriai-degraduoja-greiciau-nei-turetu-bus-pardavinejami-toliau/spausdinti/

„Intel“ „Apollo Lake“ procesoriai degraduoja greičiau nei turėtų, bus pardavinėjami toliau

Publikuota: 2019-09-14 08:09
Tematika: Elektronika, technika
Autorius: Mindaugas Klumbis
Aut. teisės: ©MiTech.lt
Inf. šaltinis: MiTech.lt

„Intel“ visai neseniai visus įspėjo, kad kompanijos „Apollo Lake“ procesoriai degraduoja greičiau nei turėtų. Po „Apollo Lake“ kodiniu pavadinimu slepiasi mažos galios „Celeron N3350“, J335 ir J3455 bei „Pentium N4200“ procesoriai. Problemos yra paveikti tik B1 stepingo procesoriai. „Intel“ jau turi vaistą nuo šios problemos – F1 stepingo „Apollo Lake“ procesorius. Juos nuo senesnių galima atskirti dėl „E“ prierašo pavadinime.

Keista, bet „Intel“ dabar nusprendė, kad procesorių degradavimo problema nėra tokia rimta ir toliau pardavinės B1 stepingo „Apolo Lake“ procesorius. „Intel“ dabar sako, kad tiek B1, tiek F1 stepingas yra tinkami asmeniniams kompiuteriams.

„Apollo Lake“ procesorių degradavimas susijęs su tuo, kad procesorius po kelių metų nebepasiekia reikiamo dažnio, o taip pat prarandamas SD kortelių sąsajos signalų stiprumas.

„Intel“ „Apollo Lake“ procesoriai degraduoja greičiau nei turėtų, bus pardavinėjami toliau
‡ 1999–2024 © Elektronika.lt LTV.LT - lietuviškų tinklalapių vitrina Valid XHTML 1.0!